Servind

Úspěchy skupiny TUkas

Skupina TUkas úspěšně etablovala značku Kia v pražských Modřanech, připravuje rozjezd značek Renault a Dacia a v 1. pololetí zvýšila obrat o 19%

Úspěchy skupiny TUkas

Jubilejní 100. zákazník si převzal nový vůz Kia Venga v TUkas Auto Adámek, který se tímto dostal do TOP 20 prodejců značky Kia v ČR. V Černokostelecké ulici v TUkas ČSAO je v předpremiéře již otevřen největší autosalon značek Renault a Dacia v Praze.

Úspěšný rozjezd značky Kia v TUkas Auto Adámek oslavili předáním jubilejního 100. vozu Kia. Z rukou generálního ředitele skupiny TUkas pana Petra Lehkého si převzal klíče od svého nového vozu Kia Venga a také drobnou pozornost pan Miloš z Prahy 4 - Libuš. 

„Jsem velmi potěšen, že nás zákazníci nejen z našeho blízkého okolí takto rychle přijali a využívají našich služeb. Velký dík samozřejmě patří celému týmu TUkas Auto Adámek. Věřím, že TU budeme i nadále atraktivním partnerem pro všechny příznivce značky Kia a brzy se posuneme do TOP 10 prodejců značky Kia v ČR.“ uvádí Petr Lehký, generální ředitel skupiny TUkas.

V Černokostelecké ulici v TUkas ČSAO vyrostl největší autosalon značek Renault a Dacia, který je v rámci předpremiéry již otevřen. Na výstavní ploše více než 1.000 m2 najdete všechny modely značek Renault a Dacia, které lze vyzkoušet v rámci předváděcích jízd. Vybírat můžete z široké nabídky skladových vozů a také využít autorizovaný servis s krátkou dobou objednání. Slavnostní otevření architektonicky unikátního autosalonu je plánováno na září letošního roku.

„Finišujeme s posledními detaily a připravujeme se na slavnostní otevření tohoto architektonicky unikátního autosalonu Renault a Dacia, které je plánováno na září letošního roku. Nicméně autosalon je již pár měsíců otevřen v rámci předpremiéry a za TU dobu se nám podařilo získat více než 160 zákaznických objednávek, a to je na začátek velmi pozitivní. Celkově hodnotím první pololetí letošního roku pozitivně, celé skupině TUkas se podařilo přesáhnout 1,6 mld. obratu, což je nárůst 19 % oproti loňskému roku, doplňuje Petr Lehký, generální ředitel skupiny TUkas.

Datum zveřejnění

4.9.2017

Zdroj informací

TUkas

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1837 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál