Servind

Aplikace MyJABLOTRON

online přehled o pohybu automobilu i zabezpečení domu na jednom místě

Aplikace MyJABLOTRON

Společnost Jablotron nabízí aplikaci MyJABLOTRON, která ve spojení s logistickou jednotkou nebo pokročilým GSM/GPS autoalarmem Athos poskytuje majiteli komplexní online přehled o stavu a pohybu jeho automobilu, jednotlivých jízdách či spotřebě. Její další funkcí je i ovládání domácího alarmu. To vše kdykoliv a odkudkoliv.

Využití pro živnostníky či vozové parky

Aplikace MyJABLOTRON může posloužit jako plnohodnotná kniha jízd u služebních vozů. Také informuje majitele v případě, že vůz opustil nastavenou oblast, ve které by se měl pohybovat. Tato funkce je vhodná například u sdílených vozů autopůjčoven nebo u firemních vozů. Aplikaci umožňuje spravovat i více vozů zároveň. Údaje jsou zaznamenávány odděleně a lze tedy pohodlně vyhledávat i v historii.

MyJABLOTRON s logistickou jednotkou či autoalarmem umožňuje:

  • online monitoring vozidel v mapovém podkladu
  • tvorbu knihy jízd pro měsíční vyúčtování
  • kontrolu najetých kilometrů, spotřeby, stavu tachometru či zásilek
  • funkci Geofence – informace o opuštění/návratu do zadané zóny
  • evidenci řidičů a vozidel

Střežení bezpečnostním centrem s dohledáním vozidla zásahovou jednotkou

Kromě monitoringu vozidla pomocí MyJABLOTRON nabízí autoalarm Athos i jeho plnohodnotné zabezpečení. Athos kombinuje imobilizér, zabezpečení vozidla detektory, GPS lokalizaci a GSM komunikaci s bezpečnostním centrem, kde na mimořádné události reagují vyškolení operátoři.

„Athos je schopen ihned informovat operátory bezpečnostního centra o typu poplachu a místu, kde k události došlo. Operátoři v případě krádeže, tísně či havárie zajistí okamžitou pomoc 24 hodin denně po celé ČR, vyšlou na místo zásahovou jednotku a informují policii a záchrannou službu,“ vysvětluje Josef Kroupa ze společnosti Jablotron.

Zabezpečení objektu: domu či firmy

Aplikaci MyJABLOTRON je možné spárovat i s domácím alarmem JABLOTRON 100. Díky tomu je mimo jiné možné zjistit aktuální stav zabezpečení a zajistit/odjistit alarm v celém objektu nebo jen v určité části. Umožňuje také prohlížet a pořizovat fotografie z detektorů, sledovat teplotu v objektu i ovládat na dálku zavlažování, garážová vrata nebo osvětlení. Uživatelé jsou informováni prostřednictvím SMS, e-mailem nebo standardním PUSH mechanismem pro mobilní telefony.

Datum zveřejnění

6.9.2017

Zdroj informací

JABLOTRON

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.284 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál