Servind

60. model Renault Trucks T pro BC LOGISTICS s.r.o.

60. model Renault Trucks T pro BC LOGISTICS s.r.o.

Společnost BC LOGISTICS s.r.o. si převzala 60. vozidlo Renault Trucks T. Klíče od jubilejního tahače T 480 HSC v konfiguraci 4x2 X-LOW si z rukou obchodního ředitele Renault Trucks ČR Štefana Krajčiho převzal generální ředitel BC LOGISTICS s.r.o. Jiří Myšák.

60. model T pro otrokovickou společnost byl součásti předávky celkem 18 tahačů T 480 HSC 4x2 X-LOW a 5 podvozků T 480 HSC 6x2 LOW. Vozidla doplní stávající flotilu BC LOGISTICS a budou využívána především na mezinárodních trasách.

Vozidla jsou poháněna inovovanými motory DTI 13 se systémem vstřikování common rail. Díky modernizaci bylo vylepšeno jejich spalování a snížena spotřeba. Motory vyhovují emisní normě Euro 6 krok C, která vstoupila v platnost na konci loňského roku.  Předané modely jsou dále vybaveny prediktivním systémem změny převodových stupňů Optivision, který je propojen s GPS, sadou Fuel Eco (bez režimu power, systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypínatelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem a automatické zastavení motoru) a systémem Optifleet pro správu vozového parku „na klíč.“

Tahače a podvozky T byly dodány společně se smlouvou Start & Drive, která zahrnuje údržbu a opravy a zjišťuje maximální provozuschopnost vozidel. Servisní služby těchto vozidel podle potřeby zajistí Volvo Group Truck Centra v Olomouci a Otrokovicích.

„Vozidla značky Renault Trucks provozuje naše společnost řadu let.  Oceňujeme především jejich kvalitu, spolehlivost a dostupnost servisu v případě potřeby, a proto při obnově a rozšiřování vozového parku opakovaně vsázíme na tohoto francouzského výrobce. Navíc nám z dlouhodobého hlediska přináší nejen samotná vozidla, ale i služby, které Renault Trucks nabízí, úsporu provozních nákladů, což je pro dopravce klíčové,“ řekl Jiří Myšák, generální ředitel BC LOGISTICS s.r.o.

Datum zveřejnění

8.9.2017

Zdroj informací

Renault Trucks

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2485 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál