Servind

Nová chytrá orbitální bruska Mirka DEOS

Nová chytrá orbitální bruska Mirka DEOS

Společnost Servind, která slaví v letošním roce 25 let svého působení v České republice, právě v těchto dnech uvádí zcela novou elektrickou brusku Mirka DEOS. Mirka, která je významným celosvětovým producentem brusiva, leštění a nářadí, patří i mezi českými a slovenskými profesionály k uznávaným značkám. Spolupráce mezi Mirkou a Servindem se datuje téměř od samotného začátku Servindu, přesněji od roku 1993.

Představte si perfektní povrch. Díky nové elektrické brusce Mirka DEOS můžete dosáhnout bezchybného výsledku snadněji a rychleji než kdy dříve. Právě nyní společnost Mirka pozvedává všechny dosavadní zkušenosti s broušením na zcela novou úroveň.

Elektrická orbitální bruska Mirka DEOS integruje všechny dosavadní inovativní funkce a díky tomu se stává tak populární. Pouze 10 cm vysoká, kompaktní konstrukce a velmi nízký profil propůjčují této brusce snadnou manipulovatelnost a pomáhají dosáhnout přesného a účinného brusného výkonu. Tato malá a lehká bruska je vybavena bezkartáčovým motorem stejně jako Mirka DEROS.

Nová bruska se řadí společně s bruskou Mirka DEROS k jedněm z nejchytřejších nářadí na trhu. Mirka DEOS disponuje integrovaným snímačem vibrací a funkcí Bluetooth. Aplikace myMirka umožňuje sledování každodenního vystavení se vibracím. Aplikace reaguje na rostoucí význam ochrany zdraví a bezpečnosti na pracovišti a pomáhá pracovníkům během broušení sledovat škodlivé vibrace, které by mohly způsobit syndrom tzv. třesoucích se rukou. Aplikace také neustále měří vibrace podle normy ISO 5349-1:2001(E) a zobrazuje je podle barevné stupnice. Pokud se úroveň vibrací dostane nad normální hodnoty, aplikace uživateli doporučí, jak by mohla býti snížena, tak aby ochránila uživatelovo zdraví.

Datum zveřejnění

20.9.2017

Zdroj informací

Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1938 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál