Servind

Servisní síť BestDrive slaví v letošním roce desetileté výročí svého věrnostního klubu BestDrive

Servisní síť BestDrive slaví v letošním roce desetileté výročí svého věrnostního klubu BestDrive

Klub BestDrive = „klub loajálních zákazníků“ byl spuštěn v roce 2007, jak v České tak i Slovenské republice. Vznikl za účelem co nejlépe poznat své klienty. Znát je jménem, vědět, jakým vozem a jak často do servisů jezdí, dokázat je cíleně oslovit nabídkou relevantní právě pro jejich vůz, dle hesla „Vy jezdíte, my se staráme“.

Od roku 2007 počet členů výrazně narostl. Zatímco v prvním roce do něj patřilo kolem 2500 zákazníků, v roce 2017 již více jak 140 000 v ČR a 50 000 v SR. Jeho existenci lze určitě hodnotit pozitivně, protože více jak stovka tisíc klientů prošla servisy a svěřilo síti svá data, aby jim mohli dál aktivně nabízet nejvhodnější služby a starat se o jejich vůz.

Servisní síť BestDrive připravuje v průběhu roku kampaně, ve kterých nabízí nejvýhodnější podmínky právě pro členy klubu. Stejně tak svým zákazníkům nabízí v České republice celou řadu výhod i na svém eshopu bestdrive.cz – od atraktivních cen zboží a služeb až třeba po možnost se objednat na přezutí pneumatik online. Vše z pohodlí svého domova.

V současné době se využívá řada způsobů, jak účelně oslovit členy Klubu BestDrive a nabídnout jim potřebné služby. Efektivní cestou je zasílání nabídky servisních služeb na jejich poštovní adresu, avšak větší procento zákazníků poskytlo síti i své mobilní telefonní číslo, takže je oslovováno více jak čtyřikrát do roka SMS se servisní nabídkou. Nejpočetnější skupinu tvoří členové klubu, kteří dostávají informace prostřednictvím elektronické pošty – více jak polovina klientů dostává téměř každý měsíc atraktivní e-mail s nabídkou nejrůznějších akčních služeb a zboží.

Během letošních oslav připravila síť BestDrive pro své zákazníky soutěž „Oslavte s námi 10 let klubu“ na svém facebookovém profilu. Tato soutěž běží do 31. 10. a probíhá ve 4 soutěžních kolech. Zákazníci mají možnost soutěžit o hodnotné ceny, jako jsou poukazy na nákup pneumatik, poukazy na přezutí, uskladnění pneumatik a další.

Aby oslavy nebyly jen o soutěži, připravuje síť BestDrive také výhodné vouchery na služby, které získají jejich nejloajálnější zákazníci. Vše v duchu - Věrnost se vyplácí!

Datum zveřejnění

6.10.2017

Zdroj informací

BestDrive

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2691 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál