Servind

Roman Věchet s.r.o. s novým Renault Trucks T 480 S

Roman Věchet s.r.o. s novým Renault Trucks T 480 S

Královéhradecká společnost Roman Věchet s.r.o. nedávno rozšířila svůj vozový park o další vozidlo Renault Trucks, kterým se stal model T 480 s originálním airbrushovým designem Robinson Crusoe. Návrh a realizace motivu Robinsona na kabině vozidla byla překvapením a současně dárkem jeho řidiči panu Martinu Bílkoví, který oslavil v letošním roce životní jubileum.

Předaný podvozek T 480 HIGHCAB v konfiguraci 6x2, je v pořadí už patnáctým zástupcem dálkové řady Renault Trucks, který společnost Roman Věchet s.r.o. provozuje. Model s kabinou MAXIASPACE je vybaven motorem DTI 13 o výkonu 480 k, prediktivním systémem změny převodových stupňů Optivison, systémem Optiroll, který nabízí kompromis mezi optimalizací spotřeby a rychlostí vozidla, adaptivním tempomatem nebo ukazatelem zatížení náprav. Vozidlo bude primárně nasazováno na trasy do Španělska.

„Náš vozový park obměňujeme pravidelně, a když se před pár měsíci schylovalo k plánované obměně vůbec prvního modelu Renault Trucks T v naší firmě, se kterým jezdil od roku 2014 Martin Bílek, začal jsem přemýšlet nad tím, jak originálně mu poblahopřát k letošnímu životnímu jubileu a poděkovat za dlouholetou práci pro naši firmu. Airbrush kabiny s motivem Robinsona se nabízel, protože kolega jezdí trasy do Španělska, často tráví ve vozidle sám i několik týdnů a ve firmě mu neřekneme jinak než Robinson. Navíc se mi podařilo utajit, až do samotné předávky, jak bude airbrushový design vozidla nakonec vypadat, a o to větší překvapení na Martina čekalo.“ řekl Roman Věchet, majitel společnosti.

Datum zveřejnění

30.10.2017

Zdroj informací

Roman Věchet s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2384 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál