Servind

Skupina Tukas otevřela největší showroom značek Renault a Dacia v ČR

Skupina Tukas otevřela největší showroom značek Renault a Dacia v ČR

Největší showroom značek Renault a Dacia otevřela skupina TUkas v Praze Malešicích pod názvem TUkas ČSAO. Na plochu více než 1000 m2 se vejde 13 vozů Renault, 7 vozů Dacia a 4 užitkové vozy z programu PRO+. Výstavba trvala 1,5 roku, náklady na rekonstrukci původního areálu ČSAO státní podnik dosáhly řádově desítek mil. Kč.

„Hledali jsme vhodné doplnění stávajícího portfolia skupiny TUkas a Renault hledal strategického partnera pro Prahu, setkali jsem se tedy ve správný čas na správném místě,“ uvádí Jiří Tůma, majitel skupiny TUkas, „navíc Renault a Dacia patří dlouhodobě mezi nejvíce žádané značky v ČR,“ vysvětluje Jiří Tůma, proč se skupina rozhodla právě pro tyto automobilové značky.

Za několik měsíců zkušebního provozu se podařilo již objednat a částečně předat téměř 400 vozů. V letošním roce chce skupina TUkas dodat svým zákazníkům celkem přes 600 vozů, v roce 2018 potom 800 a v roce 2019 hodlá dosáhnout hranice 1000 ročně prodaných automobilů obou značek. Celý areál patří mezi první, vybudované v souladu s novým designovým konceptem exteriéru a interiéru Renault Store.

Součástí areálu TUkas ČSAO je i jedna z nejmodernějších a největších lakoven v evropském rozměru, má čtyři lakovací kabiny a osm přípravných pracovišť. Jedna kabina je určena i pro užitkové a nákladní vozy. Nejmodernější technologie IONTEC, REVO, IRT a Spectrometr jsou určeny pro využití vodou ředitelných materiálů.

Celý areál je vytápěn a klimatizován pomocí technologie kapilár, hloubkových vrtů a tepelného čerpadla, které zajišťují vysoce komfortní a ekologické udržování tepelné interiérové rovnováhy po celý rok, vysoké úspory spotřeby energie na vytápění i chlazení a výrazně snižují koncentraci prachových a alergenních polétavých částic.

V areálu bude vybudován i první zastřešený autosalon užitkových vozů PRO+ a čerpací stanice pohonných hmot, včetně CNG a dobíjecí stanice pro hybridní a elektro vozy všech značek.

Datum zveřejnění

23.11.2017

Zdroj informací

TUkas

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2472 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál