Servind

Hankook Tire jmenoval nového CEO

Hankook Tire jmenoval nového CEO

Společnost Hankook Tire dnes jmenovala nového výkonného ředitele (CEO). Soo-Il Lee (55) byl výrobcem prémiových pneumatik jmenován presidentem a výkonným ředitelem společnosti Hankook Tire. Jmenování nabude své účinnosti k 1. lednu 2018.

V rámci řízení společnosti Hankook Tire pan Lee uplatní své zkušenosti, nabyté na různých výkonných pozicích koncernové skupiny v různých zemích světa.  Od roku 2001 do 2003 působil na pozici výkonného ředitele ve Francii. V roce 2006 převzal pozici ředitele divize globálního marketingu.

Významný přínos pro získání svých zkušení v rámci koncernové skupiny pan Lee čerpal mimo jiné ze svého působení na pozici ředitele provozu (COO) společnosti Hankook Tire America (od 2009 do 2012) a v Číně (od 2013 do 2016), jakož i na pozici globálního výkonného ředitele pro marketing a koncernový management v hlavním sídle společnosti (od roku 2017). Pan Lee je pro Hankook Tire nadále významným zdrojem odborných zkušeností, na kterých spočívá aplikovaný systém profesionálního managementu, který byl uveden v činnost v roce 1988 se zaměřením na růst společnosti za účelem dosažení cíle stát se jedním z největších výrobců pneumatik na světě.

Jmenování dosavadního presidenta společnosti na novou pozici doprovázela další vnitropodniková restrukturalizace v rámci pohotovějšího plnění nových požadavků globálních trhů a potřeb koncových zákazníků.  Seung-Hwa Suh (69), výkonný ředitel (CEO) a místopředseda představenstva, který na této pozici působil od roku 2007 a zasloužil se o významný růst společnosti v období posledních deseti let, odchází do důchodu a pro management společnosti Hankook Tire bude nadále působit na pozici poradce.

Soo-Il Lee, narozen 1962, profil

1987 zaměstnán v Hankook Tire

2001 výkonný ředitel společnosti Hankook France

2006 vice president a ředitel divize marketingu

2009 senior vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti na americkém kontinentu

2013 senior vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti v Číně

2016 výkonný vice president a ředitel provozu (COO) v hlavních sídlech společnosti v Číně

2017 výkonný vice president a ředitel marketingu / ředitel koncernového managementu

Datum zveřejnění

14.12.2017

Zdroj informací

Hankook

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2702 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál