Servind

Tipy na netradiční dárky pod stromeček

Tipy na netradiční dárky pod stromeček

Ještě sháníte vánoční dárky? Není času nazbyt, možná dáte dokonce přednost e-shopu. Přemýšlíte také nad tím, aby byly dárky od vás něčím odlišné a možná trochu netradiční? Vybíráte obchod, který není tak „profláknutý“ a dárky z něj opravdu překvapí? Ale možná je zase nechcete shánět v deseti obchodech najednou. Představujeme pár tipů, které doma určitě potěší a zároveň je seženete hezky na jednom místě.

Z klasické Tatry ve žlutočerném provedení budou mít určitě radost malé holky i kluci. Na její korbu nejen, že naloží, co si budou přát, ale můžete na ní povozit i je samotné. Radost udělají například i traktůrekvalníkem, tedy jeho dokonalá kopie s mechanickým pérovým strojkem natahovaným klíčkem, převodovkou nebo ruční brzdou. Traktůrek můžete časem doplňovat dalšími přívěsy – třeba cisternou, pluhem nebo vlekem.

Zejména kluky, ale třeba i duchem mladé pány či sběratele potěší repliky dobových aut na dálkové ovládání. Krásná je třeba žlutá Tatra 603.

Radost dětem udělá i nějaká desková hra, vybírejte podle věku a zájmů. Na trhu jsou i takové, které jsou propojené s populárními filmy, které děti zkrátka zbožňují.

Nejen tatínky, ale všechny kutily jistě potěší kvalitní bezuhlíková aku vrtačka, se kterou je radost vrtat i šroubovat. Vybírejte takovou, kde jsou v sadě rovnou také vrtáky a bity. Dobré je, aby měla i LED diodu. Díky ní si vrtačka na práci dokonce i sama posvítí. Pokud někdo z rodiny doplňuje svůj arzenál nářadí, do dílny se bude hodit také dobrá aku kotoučová pila. Při výběru dbejte na to, aby se s ní dobře manipulovalo, byla spíše menší a lehká a měla ochranné prvky.

Maminkám udělá radost třeba voňavý panáček s vyměnitelnou náplní. Můžete ho rovnou doplnit několika druhy parfémovaných náplní, které lze v osvěžovači měnit dle nálady. Náplně jsou složené ze třech částí, které se postupně rozvinou, jako klasické parfémy. Je libo třeba podmanivou vůni černého čaje, svěžího citrusu nebo jemnou pure?

Vhod může přijít také kompaktní masážní přístroj, který je vhodný domů, na cesty, ale třeba i do kanceláře, kde uleví ztuhnuté šíji. Takové ruční zařízení umožňuje příjemnou, relaxační, stimulační a uvolňující masáž pro všechny části těla.

Každý, kdo se ráda stará o svou zahrádku, ocení ruční aku nůžky na trávu a keře Starline, se kterými lze zeleň pohodlně upravovat jedna báseň. Díky snadnému zacházení a nízké váze nůžky ocení i babička s dědečkem.

Ještě tedy není nic ztraceno. Při výběru na internetu dbejte na to, aby bylo zboží dostupné skladem a aby ho stihli kurýři doručit do Vánoc. Pokud však chcete mít jistotu, že vybrané dárky pod stromečkem budou, doporučujeme osobní vyzvednutí dárků na pobočce. Pak si vybírejte v takovém obchodě, který vám umožní co nejpohodlnější odběr zboží, a který má pobočky co nejblíže vaší práci či vašemu domovu.

Všechny zmíněné dárky, ale i další vychytávky nejen do auta, seženete rychle, pohodlně a snadno na jednom místě třeba v e-shopu Auto Kelly. Velkou výhodou je, že si vybrané dárky můžete vyzvednout v jedné z dvaaosmdesáti prodejen po celé republice.

Datum zveřejnění

21.12.2017

Zdroj informací

Auto Kelly

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2167 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál