Servind

Benzina modernizuje své čerpací stanice

Benzina modernizuje své čerpací stanice

Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice patřící do skupiny Unipetrol, modernizuje koncept rychlého občerstvení. Přestavuje své čerpací stanice a gastronomickou nabídku rozšiřuje o zdravá jídla z čerstvých surovin pro všechny skupiny zákazníků, včetně rodin s dětmi či vegetariánů. Benzina začala s modernizací v srpnu, do konce roku bude mít takto zmodernizovaných třicet čerpacích stanic. V příštím roce bude v tomto rozsahu upraveno dalších sedmdesát stanic.

Moderně ztvárněné a vybavené sektory pro občerstvení a široce pojatá gastronomická nabídka kombinující tradiční i zdravá jídla tak, aby si na své přišel opravdu každý. Tak vidí Benzina blízkou budoucnost na svých čerpacích stanicích.

„Se čtyřmi stovkami čerpacích stanic jsme největším řetězcem rychlého občerstvení v Česku. Pokračujeme v jejich modernizaci a úspěšný koncept Stop Cafe rozšiřujeme o nejrůznější zdravá jídla, na která jsou zákazníci zvyklí z restaurací či specializovaných obchodů,“ uvedl Marek Zouvala, vedoucí odštěpného závodu Benzina skupiny Unipetrol.

Základní gastronomickou položkou na čerpacích stanicích Benziny bude i nadále oblíbená fair trade káva a hotdog. K ní přibude pestrá paleta tradičních i moderních pokrmů s důrazem na zdravou výživu. Vedle hlavních jídel a salátů budou k dispozici také snídaňová menu. Jídla budou připravována ve speciálních pecích bez jakéhokoliv přidaného tuku, a to včetně hranolek.

A na co se tedy mohou zákazníci těšit? Vedle tradičních jídel třeba na oblíbené burgery či tortilly. V bezmasých variantách bude maso nahrazeno populárním falafelem. Dále na těstoviny, wrapy a teplé sendviče připravované přímo před zákazníky a zapečené v kontaktním grillu či rychlopečící troubě. Součástí nabídky budou také jogurty, zeleninové a ovocné saláty, čerstvě lisované ovocné a zeleninové šťávy. Na vybraných čerpacích stanicích na dálnicích budou nabízena i čerstvá jídla vytvořená přímo na základě objednávky zákazníka.

Nejde jen o změnu jídelního lístku.

"Měníme toho opravdu hodně. Z našich průzkumů víme, co řidiči chtějí. Nejde jen o změnu jídelního lístku. Jiný bude také venkovní i vnitřní vzhled čerpací stanice a přidáme možnost venkovního posezení. Rekonstrukcí projdou také toalety. Samozřejmostí je vysokorychlostní připojení k internetu,“ řekl Filip Balcárek, ředitel pro shop a gastro z Benziny.

Stanice procházejí moderním re-designem zaměřeným na přírodní barvy a materiály. Prvními zmodernizovanými stanicemi jsou pumpy na dálnicích - Devět křížů a Průhonice na brněnské D1 nebo Drahelčice a Kladruby na plzeňské D5. Další zmodernizované stanice stojí na exponovaných místech silnic první třídy a ve městech – například v Litvínově, Teplicích, Mostu, Chomutově, Ústí nad Labem, Litoměřicích, Brně či Břeclavi. V příštím roce chce Benzina do nového hávu přestavět až sedmdesát stanic. Další budou přibývat také v následujících letech.

Datum zveřejnění

31.12.2018

Zdroj informací

Benzina

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2618 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál