Servind

Skupina TUkas otevřela první pražský showroom Volvo podle nejnovějších Volvo standardů

Skupina TUkas otevřela první pražský showroom Volvo podle nejnovějších Volvo standardů

Rekonstrukce původního autosalonu AUTO-STAIGER CZ v Praze Malešicích na Černokostelecké ulici 122, trvala téměř rok a stála více než 20 mil. Kč. Nový autosalon nabízí na ploše 520 m2 prostor pro 8 vozidel Volvo a servisní oddělení podle nového konceptu VPS (Volvo Personal Service).

Slavnostního otevření se zúčastnila generální ředitelka Volvo Car Czech Republic Šárka Heyna Fuchsová, majitel skupiny TUkas Jiří Tůma, generální ředitel skupiny TUkas Petr Lehký a ředitel TUkas AUTO-STAIGER CZ Miroslav Procházka.

"Oproti ostatním autosalonům je nový showroom Volvo prosklen mléčnými skly a celý interiér je koncipován jako living room – tedy útulný obývací pokoj ve skandinávském stylu,“ říká ředitel společnost TUkas AUTO-STAIGER CZ a.s. Miroslav Procházka.

„Po znovuotevření v novém stylu jsme zaznamenali vyšší návštěvnost jak prodejní, tak servisní části, naši dlouholetí zákazníci velmi oceňují inovativní přístup a přímý kontakt se servisním zázemím,“ dodává M. Procházka.

Na rozdíl od jiných prodejních a servisních míst je největší změnou skutečnost, že vozidlo do servisu od zákazníka přebírá přímo mechanik, který osobně vozidlo opravuje. Nové standardy Volvo servisu zároveň umožňují, že zákazník může přes prosklenou příčku sledovat mechanika při práci na svém vozidle.

Po rekonstrukci je nový autosalon Volvo luxusnější, komfortnější, s osobnějším přístupem prodejců i servisních techniků, vše ve skandinávském designu podle nejnovějších Volvo standardů.

"Při řešení rozvoje jednotlivých prodejních a servisních míst skupiny TUkas využíváme synergické efekty a zkušenosti ze zastupování desítky nejvýznamnějších značek automobilů,“ komentuje generální ředitel skupiny TUkas Petr Lehký.

Zkušenosti nám pomáhají k realizaci nejefektivnějších řešení a šetří tak náklady, tím dokážeme našim individuálním i fleetovým zákazníkům nabídnout nejvýhodnější řešení jejich mobility,“ dodává Petr Lehký.

Nový autosalon TUkas AUTO-STAIGER je, stejně jako všechny nově otevřené salony skupiny TUkas, vytápěn a klimatizován pomocí technologie kapilár, hloubkových vrtů a tepelného čerpadla.

Ty zajišťují vysoce komfortní a ekologické udržování tepelné interiérové rovnováhy po celý rok, vysoké úspory spotřeby energie na vytápění i chlazení a výrazně snižují koncentraci prachových a alergenních polétavých částic.

Další informace o skupině TUkas: www.tukas.cz

Datum zveřejnění

2.2.2018

Zdroj informací

TUkas

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2557 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál