Servind

Tenneco na IAA předvedlo výrobky a expertízy

Tenneco na IAA předvedlo výrobky a expertízy

Výstava IAA ve Frankfurtu v roce 2017 poskytla společnosti Tenneco užitečný prostor pro předvedení nejnovějšího originálního vybavení a technologií pro aftermarket a prokázala, jak se vyrovnává s klíčovými růstovými trendy v rámci výkonnosti, regulacemi emisí a řešení snižování hluku a vibrací.

Stále se celosvětově zpřísňující požadavky na emise jsou hybatelem pokroku v tradiční technice spalovacích motorů, ale i hybridních a elektrických pohonných systémů s dobíjením stejně jako posun směrem k novým modelům mobility včetně autonomních vozidel. Tenneco stojí v čele těchto změn díky svému rozsáhlému portfoliu pokročilé kontroly emisí, jízdních výkonů a řešení pro snižování hluku a vibrací.

Během autosalonu ve Frankfurtu společnost Tenneco také uvedla v evropské premiéře své inovativní technologie digitálního zavěšení DRiV, která je součástí portfolia Monroe Intelligent Suspension. Technologie navržená pro použití v segmentu kompaktních automobilů a vozů střední třídy nastavuje tlumení odskoku pomocí elektronické řídicí jednotky umístěné v každém tlumiči, aby se tak dosáhla vynikající kontrola vozu, ovladatelnost a jízdní komfort.

Společnost Tenneco navíc představila novou řadu modulárních elektronických výfukových ventilů, které jsou určeny pro použití v nízkotlaké recirkulaci výfukových plynů, deaktivaci válců a aplikacích akustického ladění.

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

7.2.2018

Zdroj informací

Tenneco

Autor

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2669 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál