Servind

První centrum chytrých oprav otevřeno!

První centrum chytrých oprav otevřeno!

První profesionální centrum Chytrých oprav vozidel skupiny Defend Group bylo otevřeno v Holešově. V tomto centru se opravují malá až střední poškození jak v interiéru, tak na exteriéru vozidla.

V roce 2016 skupina Defend Group vytvořila novou divizi Defend Smart Repairs Group (DSRG), která si klade za cíl stát se jedním z hlavních dodavatelů technologií z oblasti malých a středních oprav tzv. Smart Repairs pro automobilové trhy střední a východní Evropy a profesionálním partnerem pro výrobce, dovozce a prodejce automobilů, leasingové společnosti, správce vozových parků a nezávislé servisní sítě. Po loňském uvedení konceptu Chytré mytí nyní Defend Smart Repairs Group představuje nový servisní koncept Chytré opravy.

Nový servisní koncept Chytré opravy

Chytré opravy jsou unikátním komplexním balíčkem technologií pro malé a střední opravy všech vozů. S pomocí těchto technologií může být interiér a exteriér automobilu opět jako nový.

Služby sítě Chytré opravy ocení nejen ekonomicky smýšlející zákazníci, kteří nepreferují opravy výměnným systémem dílů, ale i uživatelé operativního leasingu, autobazary a v nemalé míře i pojišťovací domy. S lokálními, zároveň však kvalitními opravami, lze např. při likvidaci pojistných událostí výrazně ušetřit a zkrátí čas opravy.

Kromě oprav v zázemí rychloopraven disponují Chytré opravy i mobilním vybavením a mohou určité opravy dělat i v terénu přímo u zákazníka.

Chytré opravy jsou nedílnou součástí unikátního servisního konceptu Chytré opravy a Chytré mytí. V říjnu 2017 bylo otevřeno první centrum Chytrého mytí vozidel v Holešově. V blízké době se plánuje otevření dalšího centra v Praze a následovat by měla další stacionární centra i mobilní mini servisy.

Datum zveřejnění

18.2.2018

Zdroj informací

Defend Group

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2721 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál