Servind

Philips - z dílny přímo do… dámské kabelky

Philips - z dílny přímo do… dámské kabelky

Profese automechanika je pořád ještě doménou mužů. Ale pracovní svítidlo Philips PEN20, které používají, může potěšit i ženy!

Ptáte se, proč? Penlight, jak napovídá už samotný název, je svítidlo, které svým tvarem připomíná klasickou propisku. Má drobný a kompaktní design a je vybaveno svorkou umožňující připevnění uvnitř kabelky. Obě tyto řešení způsobují, že bude neustále na svém místě a na dosah.

Světelným zdrojem modelu PEN20 jsou čtyři vysoce kvalitní LED diody s celkovou kapacitou 2 W. Nacházejí se na delší straně a po zapnutí vytváří široký a dlouhý světelný paprsek. Výhodou LED diod je silné bílé světlo o teplotě 6000 K, které nenamáhá lidský zrak. Je nutné vzít v potaz, že pracovní svítidla Philips byly navrženy za účelem dlouhých hodin práce v autoservisu, ale v případě Philips PEN20 lze také využít režimu „Eco“ se sníženým výkonem na polovinu, tedy 100 lumenů.

Napájecím zdrojem lampy Philips PEN20 je vestavěný akumulátor, který lze nabíjet přes USB port (např. přes notebook) nebo v klasické zásuvce 230 V. Plášť je vyroben z vysoce kvalitního plastu a gumy a je lehký a odolný vůči jakémukoliv znečištění nebo náhodnému pádu.

„Způsobů, jak v každodenním životě využívat pracovního svítidla Philips PEN20, je velmi mnoho, vše závisí na vaší kreativitě a často i na nečekaných situacích. V domácnosti efektivněji nahradí tradiční baterku, a díky jeho kompaktním rozměrům se vejde do dámské kabelky, což přinese vynikající zdroj světla, kdekoliv jste,“ říká Urszula Matusiak, Sales Manager W/S Poland & Baltic ze společnosti Lumileds Polska, výrobce a distributora značky Philips – „Ženy ocení PEN20, když budou muset něco najít v zákoutích skříně nebo např. v noci vstávat k dítěti, když svůj mobil (s funkcí baterky) nechaly v jiné místnosti. A nakonec, vždy přijde vhod, když si musíte rychle upravit make-up.“

Philips nabízí ještě dva modely pracovních svítidel Penlight, v nichž je světelným zdrojem šest nebo sedm LED diod, napájených AAA bateriemi.

Datum zveřejnění

8.3.2018

Zdroj informací

Lumileds

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2649 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál