Servind

Bridgestone Turanza T005 je ideální volbou pro nové Audi A7

Bridgestone Turanza T005 je ideální volbou pro nové Audi A7

Značka Audi vybrala prémiovou cestovní pneumatiku Turanza T005 pro prvovýbavu svého nového modelu Audi A7 Sportback. Pneumatika s označením AO (Audi Original) kombinuje směs s vysokým obsahem siliky, která zahrnuje polymer NanoPro-Tech™ společnosti Bridgestone, se speciální konstrukcí běhounu, jež zaručuje vynikající adhezi na mokru, velmi dlouhou životnost a nízkou spotřebu paliva.

Řidiči nového čtyřdveřového kupé Audi A7 Sportback budou mít na výběr kompletní sortiment rozměrů pneumatik Turanza T005 pro kola s průměrem ráfku 17“ až 21“. Novému stylu a dynamickým liniím automobilu kategorie „gran turismo“ odpovídají díky pneumatikám Bridgestone sportovní jízdní vlastnosti, díky nimž má řidič svůj vůz zcela pod kontrolou. Pneumatiky umožňují vynikající reakce na řízení a poskytují výjimečnou adhezi ve všech podmínkách.

Bridgestone kromě toho použil pro 19“ až 21“ pneumatiky Turanza technologii B-Silent™, která minimalizuje přenos hluku do interiéru na všech druzích povrchu a výrazně zvyšuje komfort cestujících. Do vnitřní stěny pneumatiky je integrován prvek z polyuretanové pěny s otevřenou strukturou buněk. Tato technologie přímo minimalizuje rezonance, vytvářené vibracemi vzduchu uvnitř pneumatiky. To přispívá k výraznému snížení hlučnosti v interiéru vozidla v porovnání s konvenčními pneumatikami, aniž by došlo ke kompromisům provozních vlastností pneumatiky v oblastech jízdních výkonů a dynamiky.

Christophe de Valroger, viceprezident společnosti Bridgestone EMEA, odpovědný za prvovýbavu, k této spolupráci poznamenal: „Bridgestone s pneumatikou Turanza T005 znovu názorně ukazuje svůj inovativní přístup k technologiím pneumatik a bezpečnosti silničního provozu. Turanza T005 umožňuje řidičům pokračovat v jízdě s maximální ovladatelností bez ohledu na provozní podmínky. Jako spolehlivý partner značky Audi jsme mimořádně hrdí, že si pro nové A7 vybrala pneumatiku Turanza T005.“

Bridgestone, největší společnost na světě pro výrobu pneumatik a gumárenských produktů1, je významným partnerem výrobce vozidel Audi. V uplynulém roce dodal Bridgestone pneumatiky pro 300 000 vozidel Audi 11 modelů včetně A3, A8, Q2 a Q7. Specifické označení AO na pneumatikách zaručuje dokonalý soulad s novým vozidlem a dokládá, že tyto pneumatiky byly společně vyvinuty a testovány inženýry Bridgestone a Audi.

Datum zveřejnění

19.3.2018

Zdroj informací

Bridgestone

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1842 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál