Servind

Český Ford otevřel nové školicí centrum

Český Ford otevřel nové školicí centrum

Společnost Ford Motor Company, s.r.o. v úterý 13. března slavnostně a za přítomnosti novinářů zahájila činnost svého nového školicícho centra v Toužimské ulici v pražských Letňanech.

Technické školicí centrum společnosti přitom fungovalo již od roku 1996 v Mělníku, kde bylo až do konce loňského roku proškoleno celkem 34 222 osob. Staré prostory v Mělníku však přestaly stačit, a tak společnost začala pro tyto potřeby hledat modernější a prostornější místo.

Za pomoci realitního společnosti Cushman & Wakefield český Ford našel ideální prostory ve zcela nové a moderní budově v Business Parku Letov v Letňanech.

Nové školicí centrum tak využívá hned několika výhod:

  • je podstatně blíže sídlu společnosti (Karlín, Praha 8),
  • je velmi dobře dostupné autem i v rámci pražské MHD,
  • výborně vyhovuje velikostí i dispozicí svých prostor.

Bonusem je pak možnost stravováni, či ubytováni v pěší dostupnosti.

V novém středisku máme přesně to, co jsme potřebovali,“ vysvětluje Ing. Václav Bejček, manažer technických služeb českého Fordu. „Budova splňuje veškeré nároky Ford Motor Company a celková plocha činí více než 572 m2, máme tu k dispozici dvě učebny, které mohou fungovat nezávisle na sobě, velkou dílnu pro celkem šest vozů – a k tomu dostatečné množtví skladových, kancelářských a dalších prostor,“ doplňuje Bejček.

S přestěhováním ztratilo školicí středisko ze svého názvu slovo „technické“, na oplátku však získalo další nové úkoly.

Zatímco dřív jsme v technickém školicím středisku byli zaměřeni jen na technická školení, nyní se zaměříme i na výuku prodejců a dalšího netechnického personálu našich autorizovaných partnerů (dealerů). Nové školicí středisko odpovídá požadavkům, které přináší nové technologie v našich vozech. Chystáme se aplikovat pokrokové, praktické a efektivní metody výuky, které zajistí její vyšší intenzitu a kvalitu, což se odrazí v celkové úrovni poprodejních služeb Ford,“ vysvětluje ředitel poprodejních služeb českého Fordu Dušan Fornůsek. „Máme dokonce v plánu pořádat tu marketingové a PR akce,“ dodal.

O tom, že je nové školicí středisko k takovým účelům vhodné, se při jeho slavnostním otevření 13. března ostatně přesvědčili i vybraní novináři, kteří se tu zároveň poprvé seznámili s novými modely Ford Transit Custom a Tourneo Custom.

Datum zveřejnění

25.3.2018

Zdroj informací

FORD

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2619 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál