Servind

Chytré opravy - rychlé opravy interiéru a exteriéru vozů

Chytré opravy - rychlé opravy interiéru a exteriéru vozů

Defend Smart Repairs Group, divize skupiny Defend Group, uvádí na trh novou síť cenově dostupných oprav automobilů Chytré opravy. Soustředí se na malé a střední, takzvané chytré opravy, a šetří tak finance zákazníkům i pojišťovnám.

V roce 2016 skupina Defend Group vytvořila novou divizi Defend Smart Repairs Group (DSRG), která si klade za cíl stát se jedním z hlavních dodavatelů technologií z oblasti malých a středních oprav tzv. Smart Repairs pro automobilové trhy střední a východní Evropy a profesionálním partnerem pro výrobce, dovozce a prodejce automobilů, leasingové společnosti, správce vozových parků a nezávislé servisní sítě. Po loňském uvedení konceptu Chytré mytí nyní Defend Smart Repairs Group představuje nový servisní koncept Chytré opravy.

Nový servisní koncept Chytré opravy

V opravnách Chytré opravy poškozený díl skutečně lokálně opraví a nalakují. Nejdou dnes klasickou cestou drahých výměn kus za kus. Vyplňují tak mezeru, která na trhu oprav automobilů v poslední době vznikla.

Defend Smart Repairs Group vstupuje do velmi důležitého segmentu speciálních oprav automobilů - tzv. Smart Repairs - chytrých oprav automobilů. Chytré opravy jsou unikátním komplexním balíčkem technologií pro malé a střední opravy všech vozů. S pomocí těchto technologií může být interiér a exteriér automobilu opět jako nový, a to v rozumném termínu za rozumné ceny.

Servisní koncept Chytré opravy využívá přednosti systému servisních a lakovacích kabin Spraybooth Technology Limited (STL) a systému malých oprav, kterých je Defend Smart Repairs Group výhradním dovozcem pro ČR a SR a zároveň autorizovaným školícím centrem pro tento region.

Univerzální servisní kabina stavebnicové konstrukce může být postavena jak na zelené louce, tak i instalována do stávajícího autoservisu. Disponuje třístupňovým filtračním systémem a ve spolupráci se značkou autolaků Glasurit nabízí to nejkvalitnější řešení pro zákazníka. Systém na drobné opravy si pak poradí s téměř každým drobným poškozením...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

28.3.2018

Zdroj informací

Defend Group

Autor

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.299 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál