Servind

Škoda Kodiaq s výkonem 260 k

Škoda Kodiaq s výkonem 260 k

BSR Česká republika a Slovensko uvádí zajímavou novinku - individuálně vyvinutý optimalizační software řídicí jednotky motoru pro Škodu Kodiaq, díky němuž může toto SUV disponovat krásným výkonem 190 kW (260 k).

Tuning je u nás často vnímán jako zábava vyhraněné skupiny mladíků, kteří se baví s auty, u nichž může být záhadou, jak procházejí technickou kontrolou. Jenže profesionální tuning dokáže pro náročné přinést zcela legální vylepšení aut podobně, jako to dělají samotné automobilky u některých svých modelových řad. Firma BSR dlouhodobě usiluje o zlepšení pověsti tuningu. Svou prací a nabízenými produkty dokazuje, že tuning má hodně co nabídnout náročným motoristům plně v souladu s legislativou.

Svědčí o tom další z novinek společnosti BSR - individuálně vyvinutý optimalizační software řídicí jednotky motorů 2,0 TDI ve velkém SUV Škoda Kodiaq. Základní verze zvyšuje výkon ze 114 kW (155 k) na 142,5 kW (194 k) a točivý moment ze 328 na 401 N.m. Výkonnější varianta po optimalizaci od BSR umožňuje zvýšit výkon o 23 kW na 165 kW (224 k) a točivý moment ze 405 na 471 N.m, přičemž v obou případech se citelné navýšení obou parametrů projevuje už od nízkých otáček okolo 1500/min. Sada pro oba typy motoru 2,0 TDI se nabízí za 16 779 Kč. Oba tuningové kity využívají pro přeprogramování řídící jednotky motoru unikátní PPC3 Tuning Systém, díky kterému je úprava přes diagnostickou zástrčku OBD otázkou doslova jen pár minut, a to jak nastavením originálním, tak nastavením BSR...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

29.3.2018

Zdroj informací

BSR

Autor

Vladimír Rybecký podle podkladů BSR

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2419 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál