Servind

Rolls-Royce Motor Cars Prague získalo prestižní světové ocenění nejlepší dealer v kategorii servis a poprodejní služby

Rolls-Royce Motor Cars Prague získalo prestižní světové ocenění nejlepší dealer v kategorii servis a poprodejní služby

Společnost Rolls-Royce Motor Cars oznámila výsledky světových ocenění dealerů za rok 2017 na každoročním setkání, které se uskutečnilo minulý týden v srdci Rolls-Royce Motor Cars v Goodwoodu.

Rolls-Royce Motor Cars Prague se dostalo uznání cenou Globální Dealer roku v kategorii Ownership Service, a obsadilo tak první místo na seznamu 130 Rolls-Royce dealerství na celém světě.

Tato cena je založena na několika faktorech spojených se servisem, náhradními díly, příslušenstvím a celkovými poprodejními službami.

Karel Kadlec, majitel společnosti Rolls-Royce Motor Cars Prague, tento úspěch okomentoval slovy: „Je pro nás velmi potěšující, ale i zavazující stát se nejlepším dealerem na světě v rámci servisu a poprodejních služeb. Otevřeli jsme teprve v roce 2016 a jsme moc rádi, že vidíme pozitivní dopad, jenž je důkazem, že v maximální míře plníme požadavky našich klientů.“

Peter Schoppmann, regionální ředitel Rolls-Royce Motor Cars, dodává: „Průběžně rozvíjíme a zdokonalujeme každý aspekt businessu. Naše dealerství jsou klíčem k plnění očekávání těch nejnáročnějších klientů na světě. Tímto gratuluji společnosti Rolls-Royce Motor Cars Prague k tomuto vysoce prestižnímu ocenění.“

Datum zveřejnění

1.4.2018

Zdroj informací

BMW Group

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2755 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál