Servind

Přichází jaro, přináší HIPPY

Přichází jaro, přináší HIPPY

Hit letošního jara a léta jsou bezpochyby nové osvěžovače vzduchu HIPPY. Jedná se o jedinečný moderní osvěžovač ve tvaru kytičky, pro který najdete využití kdekoliv. S novinkou přichází na trh italská firma MA-FRA, která se specializuje především na autokosmetiku a profesionální chemii a svou vysokou kvalitou a neustálým vývojem se řadí mezi špičku v ČR i ve světě. Pokud máte rádi originalitu a jedinečnost, je pro vás HIPPY tím nejlepším řešením k provonění každého dne.

„HIPPY nejsou jen osvěžovače, ale také elegantní doplněk interiéru, který vám vytvoří pěkně prostředí. Obrovskou výhodou kytiček je jejich snadné umístění,“ uvedla Brand manažerka značky MA-FRA® pro Českou Republiku Lucie Sladká.

Kam novinku HIPPY umístit?

Odpověď je naprosto jednoduchá, kamkoliv. HIPPY kytičky jsou vhodné nejen do auta, domácnosti, ale také do kanceláře. Díky ohýbatelnému stonku ji snadno umístíte a svým elegantním designem doplní jakýkoliv interiér.

HIPPY kytičky jsou dostupné ve 4 barvách, přičemž každá vám zprostředkuje jinou vůni. Ta se dá jednoduše vyzkoušet pomocí testeru přímo na obalu produktu. Výhodou kytiček je jejich dlouhá trvanlivost, interiér vám totiž provoní až na 6 týdnů. Samozřejmě s ohledem na okolní teploty či klimatizovaný vzduch, který snižuje účinnost“, dodala Lucie Sladká, Brand manažerka značky MA-FRA pro Českou Republiku.

Zahajujeme květinovou HIPPY revoluci.

Datum zveřejnění

12.4.2018

Zdroj informací

AutoMax Group s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.265 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál