Servind

Autodrom nabízí paliva svého nového exkluzivního partnera OMV

Autodrom nabízí paliva svého nového exkluzivního partnera OMV

Mostecký autodrom má dobrou zprávu pro všechny návštěvníky i ostatní motoristy ve městě a blízkém okolí. Společnost OMV zprovoznila v areálu autodromu samoobslužnou čerpací stanici pohonných hmot s nabídkou výhradně prémiových paliv MaxxMotion. Umožnila to dohoda se společností OMV, která se stala exkluzivním partnerem autodromu.

„Paliva OMV odborná veřejnost i řada závodních týmů považují za jedna z nejlepších na trhu. Doplnit kvalitní benzin či naftu si tak nyní může každý návštěvník našich akcí, ale také účastníci volných jízd na okruhu. Jezdí si k nám zlepšovat své řidičské schopnosti, nebo jen uvolnit adrenalin. Každopádně si mohou ověřit možnosti své i svého vozidla, aniž by ohrozili ostatní řidiče a jejich spolujezdce v běžném provozu,“ představil novou službu předseda představenstva společnosti AUTODROM MOST Josef Zajíček.

Velký závodní okruh autodromu přijal barvy strategického partnera, první a poslední zatáčka cílové rovinky pak získala jeho jméno a název špičkového produktu. „Věříme, že závodníky zatáčka MaxxMottion před závěrečným spurtem do cíle nabudí k maximálnímu výkonu,“ dodal Josef Zajíček.

Datum zveřejnění

16.4.2018

Zdroj informací

AUTODROM MOST

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2496 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál