Servind

RI OKNA partnerem Trabantem tam a zase zpátky

RI OKNA partnerem Trabantem tam a zase zpátky

Společnost RI OKNA a.s., přední český výrobce oken a dveří ze všech materiálů s tradicí již od roku 1994, se stala partnerem a jedním ze sponzorů expedice Trabantem tam a zase zpátky.

Poslední cesta žlutých trabantů odstartovala v těchto dnech z jihovýchodní Asie a předpokládaný příjezd do Prahy je naplánován na srpen tohoto roku. Společnost RI OKNA a.s. s radostí podpořila tuto poslední expedici, po které bude trabantí sága završena - žluté trabanty objedou celý svět.

"Já i mí kolegové si vážíme odvahy, odhodlání, nových a originálních nápadů i schopnosti jít za svým cílem a dokázat zdánlivě nemožné. Vnímáme podporu žlutých trabantů jako rovnoprávné partnerství na společné cestě a se stejnými ideály,“ uvedl Petr Ingr, předseda představenstva společnosti.

"S vědomím všeho, co nás spojuje a o co v naší společnosti usilujeme, jsme se rozhodli finančně podpořit poslední cestu žlutých trabantů. Účastníkům expedice přeji já i mí kolegové mnoho nových a zajímavých zážitků na cestách, co nejvíce kilometrů bez poruch i nehod a hlavně šťastný návrat,“ dodal Petr Ingr.

 

 

Datum zveřejnění

28.4.2018

Zdroj informací

ČTK, RI OKNA a.s.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2767 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál