Servind

Profesionální ochrana proti kunám

Profesionální ochrana proti kunám

Jaro je obdobím, kdy začíná sezona kun. Stop&Go nabízí rozsáhlý sortiment účinných prostředků pro šetrný boj proti kunám. Inovací sezony je nový vysokonapěťový a ultrazvukový kombinovaný přístroj Stop&Go 8 Plus-Minus SKT.

Mnoho řidičů už začalo používat ochranu poskytovanou výrobky Stop&Go. Aby si používané systémy nadále zachovávaly svou účinnost, je zapotřebí provádět jejich pravidelnou údržbu. Knoflíková baterie, která se přes zimu vyčerpala, již neposkytuje dostatečný výkon a kuna se může se zápalem pustit do kousání!

Mnohé autoservisy a autosalony v rámci jarní prohlídky auta nabízejí odpovídající servis, který zahrnuje od předběžného čištění přes obnovu pachových odpuzovačů až po test funkčnosti vysokonapěťového a ultrazvukového přístroje.

Podle aktuálních statistik poruch od německého autoklubu ADAC jsou hlavními příčinami poruch aut poškození elektroniky v důsledku slabých baterií a defektních zapalovacích kabelů. Izolace zapalovacích kabelů buď časem křehnou a praskají, anebo je poškodil kuní chrup...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

28.5.2018

Zdroj informací

Stop&Go

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2609 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál