Servind

Spektrofotometr RapidMatch GO – kompaktní / rychlý / přesný

Spektrofotometr RapidMatch GO – kompaktní / rychlý / přesný

Společnost Auto Fit, spol. s r.o. opět roste a přináší na český trh nový kompaktní spektrofotometr RapidMatch GO společnosti PPG. Jedná se o zcela novou generaci těchto zařízení vyvinutých pro autoopravárenský průmysl.

Používání RapidMatch GO je velmi snadné a lze jej ovládat pouze jednou rukou. Díky své délce pouhých 17 cm je aktuálně nejkompaktnějším 5úhlovým zařízením, které je na českém trhu k dispozici. Vyhledá správný odstín během několika sekund, a to i na zaobleném povrchu nebo dokonce kole. Součástí zařízení je sada příslušenství pro snadnější ovládání a zvýšení efektivity práce.

Zařízení snadno propojíte s počítačem, tabletem či chytrým telefonem, které mají instalovaný software PAINTMANAGER® XI, a to buď bezdrátově za pomocí wi-fi nebo pomocí USB kabelu.

RapidMatch GO je vybaven velkým dotykovým displejem, LED světlem a také zvukovou signalizací, která upozorní na ukončené měření. Velké ikony na displeji umožňují snadné a intuitivní ovládání. Na displeji je také ukazatel času a úrovně nabití baterie....

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

20.6.2018

Zdroj informací

Auto Fit, spol. s r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2413 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál