Servind

BMW Group se prezentuje na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary

BMW Group se prezentuje na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary

BMW je již popáté partnerem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Pro návštěvníky této významné kulturní akce si připravilo mnoho zajímavých aktivit, včetně testovacích jízd a autogramiád známých osobností.

Stejně jako tomu bylo v předchozích čtyřech ročnících, i letos, během 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (29. 6.–7. 7. 2018), má BMW Group Česká republika připraveno mnoho zajímavých aktivit. Vše se bude soustřeďovat v expozici BMW, situované v blízkosti objektu Lázně I, který je jen přes řeku od Grandhotelu Pupp.

Moderně řešený objekt nabídne pohled do světa BMW Group a všech jejích značek. K vidění tak budou nejen automobily BMW (například nové BMW M5 a BMW i8 Roadster) a motocykly BMW Motorrad, ale navíc také značka MINI a v neposlední řadě rovněž luxusní Rolls-Royce s jedním ze svých modelů. Část expozice bude věnovaná také připravovanému zkušebnímu a vývojovému centru, které BMW Group plánuje postavit v Karlovarském kraji nedaleko Sokolova. Stejně jako během předešlých ročníků bude i letos možné rezervovat v rámci expozice testovací jízdy s různými vozy z portfolia BMW Group ve spolupráci s CarTec Group.

Pro návštěvníky si BMW Group ve své expozici připravila na každý den od pondělí do pátku autogramiádu zajímavé osobnosti. V pondělí bude přítomen judista Lukáš Krpálek, v úterý automobilový závodník Adam Lacko, ve středu hokejista David Pastrňák, ve čtvrtek letec Martin Šonka a v pátek ředitel leteckých závodů Red Bull Air Race a specialista na sportovní marketing Pavel Turek.

Expozice BMW bude otevřena každý den trvání Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary od 9 do 17 hodin.

Datum zveřejnění

5.7.2018

Zdroj informací

BMW Group

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.243 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál