Servind

Audi zve fanoušky filmové hudby do Poděbrad

Audi zve fanoušky filmové hudby do Poděbrad

Audi je již potřetí v řadě partnerem mezinárodního festivalu SOUNDTRACK Poděbrady, který se v letošním roce uskuteční ve dnech 30. srpna až 2. září 2018. Organizátoři očekávají 60 000 návštěvníků, kteří se mohou těšit na čtyřdenní program nabitý zajímavými akcemi pro celou rodinu a všechny věkové kategorie. Audi podpoří nevšední oslavu filmové hudby, nových forem umění, multimédií a nejmodernějších technologií flotilou svých prémiových modelů, která zajistí mobilitu organizačnímu týmu a hostům VIP.

„Festival SOUNDTRACK v Poděbradech se dokázal během dvou let etablovat jako prestižní kulturní událost, jejíž význam přesahuje hranice České republiky,“ říká Franz Pommer jednatel společnosti Porsche Česká republika. „Pro Audi je velkou ctí, že může být partnerem průkopnického festivalu SOUNDTRACK Poděbrady i v letošním roce. Věřím, že si na přelomu srpna a září najdou do Poděbrad cestu všichni milovníci nevšedních kulturních zážitků.“

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady přilákal v uplynulých dvou letech 45 tisíc návštěvníků, kteří viděli více než 400 interpretů ve více než 70 představeních. Organizátoři letos očekávají 60 000 fanoušků, jimž v krásném prostředí historického lázeňského města nabídnou ukázky té nejlepší filmové hudby, to nejzajímavější z filmové a televizní tvorby, i nejnovější technologie.

Letošní čtyřdenní program začne ve čtvrtek 30. srpna koncertem kapely Čechomor. V pátek bude ve světové premiéře uveden projekt českého skladatele Ondřeje Soukupa, zatímco sobotní večer bude patřit koncertu Erica Serry s jeho kapelou. Návštěvníci všech věkových skupin se mohou těšit také na filmové projekce, interaktivní zážitky, kombinující hudbu a moderní technologie, taneční vystoupení, performance, workshopy a bohatý zábavný program v lázeňském parku.

Po celou dobu konání festivalu SOUNDTRACK Poděbrady 2018 bude Audi zajišťovat dopravu pro hosty VIP a organizátory flotilou reprezentativních automobilů Audi. Zájemci se budou moci s vybranými modely Audi také osobně seznámit. Více informací o mezinárodním festivalu filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady naleznete na internetových stránkách http://www.soundtrackfestival.cz/.

Datum zveřejnění

26.8.2018

Zdroj informací

Audi

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2328 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál