Servind

Novým generálním ředitelem Arval CZ je Arnault Leglaye

Novým generálním ředitelem Arval CZ je Arnault Leglaye

Dosavadního generálního ředitele společnosti Arval CZ Gregora Bilika od září vystřídal ve funkci Francouz Arnault Leglaye. Ve skupině působí od roku 2006 a do čela českého Arvalu přichází z pobočky v Chile, odkud vedl region Latinské Ameriky. Gregor Bilik se přesunul získávat další zkušenosti do španělské pobočky Arvalu v Barceloně.

V pondělí 3. září se vedení společnosti Arval CZ, předního poskytovatele operativního leasingu, ujal nový generální ředitel. Je jím Francouz Arnault Leglaye, který v Arvalu pracuje od roku 2006. Do čela Arval CZ přichází z Arvalu v Chile, odkud vedl region Latinské Ameriky. Předtím byl generálním ředitelem rumunské pobočky. V Česku působí Arval již patnáctým rokem a letos dosáhnul významného milníku překročením hranice 20 000 vozů ve flotile. Firma se zaměřuje na rozšiřování leasingových služeb též pro menší firmy a živnostníky i podporu alternativních pohonů, pročež aktuálně zvyšuje zastoupení elektromobilů ve flotile. „Rád bych navázal na úspěchy české pobočky a nadále ji rozvíjel v oblasti nového businessu a produktů,“ uvedl nový generální ředitel Arnault Leglaye.

Na pozici generálního ředitele vystřídal Gregora Bilika, který v Arvalu pracoval od roku 2004. Ten se přesunul získávat další zkušenosti do Barcelony, kde sídlí španělská pobočka Arvalu. Arnault Leglaye má rád dobré víno a elektronickou hudbu. Mezi jeho koníčky patří rugby, lyžování a golf.

Datum zveřejnění

23.9.2018

Zdroj informací

ARVAL CZ

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2624 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál