Servind

Představujeme firmu Motul

Rozhovor s Ing. Lukášem Bělínem, Business Development Managerem společnosti Motul Česká Republika & Slovensko

Představujeme firmu Motul

Společnost Motul je již 165 let na světovém trhu respektována pro kvalitu svých výrobků, vysokou míru inovací a angažovanost v motorsportu.

Společnost Motul je také známá jako specialista na syntetické oleje. Jako první výrobce olejů na světě již v roce 1971 představila 100% syntetický motorový olej pro automobily - olej 300V - s využitím esterové technologie a poznatků z leteckého průmyslu.

V průběhu let společnost získala zkušenosti jako oficiální dodavatel pro mnoho závodních týmů a výrobců a společně s nimi přispěla k technologickému pokroku v motorsportu. Firma rovněž podporuje množství týmů v mezinárodních závodech a soutěžích, jako jsou např. 24 hodiny v Le Mans, a to jak pro auta, tak i motocykly, mistrovství světa automobilů ve vytrvalostních závodech FIA World Endurance Championship, šampionátech Super GT a IRC, závodě do vrchu Pikes Peak, vytrvalostním šampionátu vozů GT Blancpain Endurance Series, mistrovství světa silničních motocyklů FIM MotoGP a superbiků World Superbike, mistrovství světa v motokrosu WMX, vytrvalostním šampionátu motocyklů FIM Endurance World Championship, motocyklových závodů Tourist Trophy na ostrově Man, rallye Dakar, závodů motorových člunů F1 Powerboat World Championship a mnoha dalších.

Motul je francouzská společnost specializovaná na vývoj, výrobu a distribuci vysoce výkonných motorových olejů pro motocykly, osobní automobily, užitková a zemědělská vozidla, jakož i průmyslových maziv v rámci programu MotulTech.

Co je hlavním cílem společnosti v rámci České republiky pro rok 2018?

„Cílem naší společnosti je rozvíjet distribuční síť této prémiové olejářské značky a podpořit prodej v různých segmentech. Motul je značka světově známá jako specialista v oblasti motocyklových olejů a maziv, stejně tak však v posledních letech výrazně aktivizuje v automobilovém průmyslu. V této sekci vytváří meziročně nejvyšší nárůsty prodeje a snaží se zákazníkům nabídnout špičkovou kvalitu za přijatelnou cenu.“

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

30.9.2018

Zdroj informací

Motul Česká republika & Slovensko

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.389 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál