Servind

Novinky od Alcar Bohemia

Novinky od Alcar Bohemia

V rámci inovací nabídky kol společnosti Alcar Bohemia představuje značka Dezent jako podzimní novinku kolo TZ s novým designem a úspěšné hybridní kolo přichází v novém kabátě.

Dezent obohatil svou nabídku před podzimní sezonou novinkou označenou TZ, a to hned ve třech barevných variantách. Dezent TZ se pyšní pěti dvojitými paprsky, vysokou nosností až 810 kg, tříletou zárukou a navíc řadou aplikací se schválením ECE. Moderní design dvojitých paprsků se zapuštěným středem, který paprsky opticky prodlužuje, dokáže vhodně doplnit široké spektrum automobilů.

Stále oblíbenější verzi s grafitovým lakem, na kterém nejsou příliš patrné nečistoty, doplňuje verze s klasickým stříbrným lakem a zářivá varianta s leštěnou čelní plochou na černě lakovaném pozadí.

Dezent TZ je k dispozici v rozměrech od 15“ do 19“ a je možné ho použít na vozidlech se čtyř i pětiděrovým uchycením. Díky velkému počtu ECE aplikací s rozměry odpovídajícími rozměrům originálních kol, odpadá prohlídka vozu na STK i zápis nového rozměru kol do technického průkazu.

Sportovní eleganci tak může kolo okamžitě dodat například automobilům Volkswagen Golf, Passat, T-Roc a Tiguan, Škoda Karoq a Kodiaq, Audi A4 Avant, Q3 a Q5, BMW X1, X2 nebo X3...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

2.10.2018

Zdroj informací

Alcar Bohemia & Slovensko

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2187 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál