Servind

Nový generální ředitel společnosti Nissan Sales Central and Eastern Europe

Nový generální ředitel společnosti Nissan Sales Central and Eastern Europe

K 1. říjnu byl Tomasz Latała Golisz jmenován novým generálním ředitelem společnosti Nissan Sales Central and Eastern Europe.

Tomasz pracuje v automobilovém průmyslu více než 20 let a většinu tohoto času strávil na různých pozicích napříč skupinou Renault. K Nissanu přechází z pozice Country Operations Manager pro Renault Polska, kde byl zodpovědný za implementaci prodejních a poprodejních strategií značek Renault a Dacia na polském trhu. Dříve Tomasz zastával roli jednatele firmy RCI Bank Poland. Jeho bohaté zkušenosti, které zahrnují regionální vedení značky a obchodních činností v dealerství na rychle se rozrůstajícím polském trhu, jsou velkým přínosem a pomohou nyní dále rozvíjet působení značky Nissan v regionu CEE.

“Nissan je úspěšná a silná značka a leader v oblastech crossoverů, elektromobility a inovativních technologií. Těším se na spolupráci s týmy v budapešťské kanceláři a lokálními týmy v jednotlivých zemích a věřím, že společně budeme dále rozvíjet růst značky v regionu CEE.” – řekl Tomasz při příležitosti svého jmenování do funkce.

Tomasz bude působit v budapešťské kanceláři Nissanu, kde se nachází regionální centrála spravující od loňského roku 5 trhů: Polsko, Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Ukrajinu. Tomasz bude přímo odpovědný Kenu Ramirezovi, Senior Vice Presidentovi pro Sales a Marketing společnosti Nissan Europe.

Datum zveřejnění

10.10.2018

Zdroj informací

Nissan

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2454 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál