Servind

Toyota nabízí výhodnou přípravu vozu na zimu

Toyota nabízí výhodnou přípravu vozu na zimu

Aby její zákazníci cestovali bezpečně i v zimě, nabízí Toyota podrobnou kontrolu vozu před zimou za výhodnou cenu. Součástí nabídky, která potrvá až do 21. prosince, jsou i akční ceny na sady zimních kol a slevy na vybrané originální díly Toyota a další doplňky.

Toyota nabízí svým klientům podzimní servisní prohlídku, která zajistí, že jejich vůz bude připraven na sněhovou nadílku i další nástrahy zimního období. Cena této prohlídky je pouze 300 korun a zahrnuje diagnostiku stavu akumulátoru a konzervaci jeho pólových vývodů, kontrolu nastavení světlometů a vnějšího osvětlení, měření bodu tuhnutí chladicí kapaliny, kontrolu oleje, brzdové kapaliny i funkcí ostřikovačů a další zdánlivé detaily, které mohou v zimních měsících hrát zásadní roli.

Součástí podzimní nabídky jsou i příznivé ceny na nejrůznější doplňky, jako jsou palivový filtr, čistič palivových a vstřikovacích systémů pro naftové a benzinové motory nebo sady gumových rohoží. Za výhodné ceny jsou nyní k dostání také sady litých nebo ocelových disků a zimních pneumatik. Začínají na 10 900 korunách (pro model Aygo).

Na originální díly Toyota nezbytné v zimním období je připravena sleva 25 procent. Ceny autobaterie tak začínají na 1556 Kč, originální žárovky na 457 Kč, stěrače z trvanlivé pryže na 246 Kč.

Protože asistenční služba se v zimě často hodí víc než po zbytek roku, poskytuje Toyota za věrnost silniční asistenční službu Toyota Eurocare na dvanáct měsíců zdarma. Získá ji každý zákazník, který přijede se svým vozem Toyota starším tří let na předepsanou servisní údržbu do autorizovaného servisu Toyota.

Toyota Eurocare je celoevropská silniční asistenční služba, která poskytuje zdarma pomoc v případě potřeby na cestách doma i v zahraničí. Její pomoc je k dispozici 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Lze ji využít v případě nehody, poruchy, problému s palivem či vybití baterie, ale také při defektu pneumatiky, a dokonce, i když ztratíte klíče nebo si je zabouchnete uvnitř vozu, případně vám vůz někdo odcizí.

Tento program je možné opakovaně na dalších 12 měsíců prodloužit. Pokud zákazník pravidelně využívá autorizovaný servis pro předepsanou údržbu vozu, získá doživotní záruku mobility.

Více na: https://www.toyota.cz/service-and-accessories/servis-akcni-nabidky.json

Leták - Toyota nabízí výhodnou přípravu vozu na zimu

Datum zveřejnění

13.10.2018

Zdroj informací

Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2694 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál