Servind

Peugeot představuje na autosalonu v Číně Peugeot 508L a nový podpis značky

Peugeot představuje na autosalonu v Číně Peugeot 508L a nový podpis značky

Značka Peugeot představuje na mezinárodním autosalonu v čínském Kantonu v předpremiéře nový vůz Dongfeng Peugeot 508L. Návštěvníci autosalonu si mohou tuto novou verzi sedanu segmentu D určenou pro čínský trh prohlédnout do 25. listopadu na stánku Dongfeng Peugeot. Vedle tohoto modelu čeká na návštěvníky i koncepční vůz Peugeot e-Legend Concept, hvězdu nedávného pařížského autosalonu, která se na asijském kontinentu představuje vůbec poprvé. Peugeot uvádí rovněž nový podpis značky, jakožto součást plánů, jež má společný podnik Dongfeng Peugeot na tomto pro značku prioritním trhu.

Nový Dongfeng Peugeot 508L

Projekt Peugeot 508 zahrnuje verze sedan i kombi. Na podzim 2019 rozšíří současnou nabídku benzínových a dieselových motorů o benzínový plug-in hybrid.

Nový Dongfeng Peugeot 508L je vyráběný v továrně v čínském městě Wu-chan ve zvláštní verzi přizpůsobené čínskému trhu.

Specifický design nového modelu je výsledkem úzké spolupráce mezi designerskými týmy značky Peugeot a designerskými týmy v Číně.

Volba názvu 508L znamená „Luxe“ (luxusní), „Long“ (dlouhý) a „Latest Technology“ (nejnovější technologie), což odpovídá specifickým očekáváním čínských zákazníků z hlediska prostoru, reprezentativnosti a technologií.

Prostornost, která je v Číně zcela zásadním prvkem segmentu D, byla zvětšena díky nárůstu rozvoru o 55 mm na 2 848 mm, celková délka dosahuje 4 856 mm (+ 100 mm).

Přístup byl optimalizován díky novým dveřím s rámem, přispívajícím k většímu prostoru nad hlavou. Eleganci a důstojný vzhled tomuto čínskému reprezentativnímu modelu dodává i zavazadlový prostor tradičního tvaru a rozměrů.

Nový Dongfeng Peugeot 508L se opírá o řešení konektivity vyvinutá společností Huawei. Jde o první vůz vybavený platformou IoT OceanConnect.

Systém Peugeot i-Cockpit®, převzatý od globálního programu 508, zajišťuje instinktivní a stimulující řízení. Tato koncepce, který je typickým prvkem designu interiéru vozů Peugeot, v sobě spojuje kompaktní volant, velký dotykový kapacitní displej 10" a vyvýšený a na míru přizpůsobitelný digitální panel 12,3" s vysokým rozlišením.

Nový Dongfeng Peugeot 508L se na trh dostane v prvním čtvrtletí roku 2019 a obohatí tak nabídku značky Peugeot v Číně, kterou dnes tvoří sedany Peugeot 301, 308 a 408 a SUV Peugeot 2008, 3008, 4008 a 5008.

Nový podpis značky

Dongfeng Peugeot představuje při příležitosti autosalonu nový podpis značky:

感·为心动. Feel your heart beat

Cílem tohoto nového podpisu vycházejícího z hodnot designu, kvality a technologie je podpora ambice podniku Dongfeng Peugeot nabídnout zákazníkům komplexní smyslový zážitek z řízení vozu značky Peugeot. Má rovněž vytvořit vztah se zákazníky a podpořit dynamiku podniku Dongfeng Peugeot, pro jejíž strategii přesunu do kategorie prémiových automobilů jsou nejdůležitější technologie a zkušenosti.

Stánek Peugeot

Návštěvníci autosalonu najdou na stánku vedle nového modelu Dongfeng Peugeot 508L i nový Dongfeng Peugeot 408, 308 a SUV Dongfeng Peugeot 4008 a 5008.

Očekávanou hvězdou kantonského autosalonu je koncepční vůz Peugeot e-Legend, který se na asijském kontinentu objeví poprvé. Jde o technologickou vizi značky Peugeot představující autonomní elektromobil s připojením na internet a širokou nabídkou personalizace.

Datum zveřejnění

20.11.2018

Zdroj informací

Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3701 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál