Servind

Kalendář ProfiAuto 2019 inspirovaný sociálními sítěmi

Kalendář ProfiAuto 2019 inspirovaný sociálními sítěmi

Konec roku je již tradičně časem premiér kalendářů motoristických značek. ProfiAuto vsadilo na instagramové záběry vyskládané do dynamického vyprávění o dvanácti měsících ze života značky – to jsou hlavní předsevzetí kalendáře ProfiAuto 2019.

ProfiAuto odkrývá dvanáct karet nového kalendáře, jehož lejtmotívem jsou krásné ženy. Je inspirovaný sociálními sítěmi (selfie, fotografie s dlouhou expozicí nebo konvence "follow me"). Každému měsíci jsou přiděleny hashtagy vztažené na projekty a hodnoty, které jsou pro ProfiAuto klíčové.

„Odkaz kalendáře ProfiAuto na rok 2019 je jasný – zachycujeme chvíle ze života značky a ukazujeme iniciativy, ve kterých se během dvanácti měsíců angažujeme. V projektu jsme vsadili na formát zažitý v sociálních sítích. Naše profily na Facebooku či Instagram ukazují, že v tomto prostředí se cítíme dobře. Díky každodenní otevřené komunikaci jsme blízko našim fanouškům“, říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto CZ a SK.

Mezi projekty, které se dostaly na karty kalendáře, jsou např. akce propagující bezpečnost na cestách ProfiAuto PitStop, školící cyklus ProfiRacing Cup, veletrh ProfiAuto Show, lifestylový magazín ProfiAuto a servisní aplikace. Kalendář ProfiAuto 2019 se již zakrátko objeví u partnerů, klientů a fanoušků značky.

O ProfiAuto

  • Značka sdružuje nezávislé autoservisy a prodejce náhradních dílů
  • V České republice, na Slovensku a v Polsku je do sítě zapojeno více než 220 obchodů a velkoobchodů a přes 1 600 autoservisů
  • Na český a slovenský trh vstoupila značka v roce 2016
  • Mezi aktivity značky patří mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show
  • Řidiči mohou využít bezplatné servisní prohlídky na akcích PitStop

Datum zveřejnění

2.12.2018

Zdroj informací

ProfiAuto

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3325 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál