Servind

Novým generálním ředitelem českého Fordu byl jmenován Attila Szabo

Novým generálním ředitelem českého Fordu byl jmenován Attila Szabo

Společnost Ford Motor Company, s.r.o. oznamuje, že jejím novým generálním ředitelem byl s účinností od 1. 1. 2019 jmenován pan Attila Szabo.

Attila Szabo pracuje pro Ford Motor Company již více než sedmnáct let, během kterých působil v různých pozicích, mimo jiné jako Fleet Sales Director, Sales Director Ford Hungary and European Direct Markets nebo Pricing Manager Ford of Europe. V současné době pracuje jako generální ředitel společnosti Ford Romania a tuto pozici si podrží i nadále. Povede tedy současně národní zastoupení Fordu v České republice i v Rumunsku.

„Mám velkou radost, že budu řídit dvě naše národní zastoupení v Rumunsku i v České republice, a těším se na spolupráci s týmem českého dovozce i jeho dealerskou sítí. Jsem přesvědčen, že se nám společně postupně podaří posilovat postavení Fordu na trhu obou zemí, a to už v roce 2019, který bude dle mého názoru velmi dynamický a pro naše operace důležitý. Společně s oběma týmy rozhodně udělám všechno pro to, abychom v České republice i v Rumunsku dosáhli pro Ford co nejlepších výsledků.“

Generálním ředitelem českého Fordu byl Attila Szabo jmenován k 1. 1. 2019, své funkce se ujal hned po začátku nového roku a v Praze ho poprvé uvidíme sedmého ledna.

Datum zveřejnění

11.1.2019

Zdroj informací

FORD MOTOR COMPANY, s.r.o.

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2697 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál