Servind

Nová kolekce De Agostini „Kultovní autobusy minulé éry“ Sbírejte kultovní modely autobusů!

Nová kolekce De Agostini „Kultovní autobusy minulé éry“ Sbírejte kultovní modely autobusů!

Objednejte si kolekci na našich internetových stránkách a po zadání svého individuálního kódu KULTAU19 obdržíte speciální dárek – jedinečnou podložku pod myš s logem kolekce.

Jedinečná kolekce kovových modelů autobusů z minulých dob již brzy zavítá do českých domácností. Všichni si je velmi dobře pamatujeme a některé z nich stále můžeme potkat na našich cestách.

Kolekce se skládá z 80 čísel a je nástupcem kolekcí „Legendární automobily minulé éry“ a „Kultovní auta ČSSR“, které na českém trhu zaznamenaly velký úspěch.

Každé další číslo obsahuje časopis a kovový model kultovního autobusu ve sběratelském měřítku 1 : 72.

V časopisech najdete informace od A do Z o autobusech, které se již nevyrábějí, dočtete se o jejich historii a anekdotách, které o nich kolovaly. Můžete se tak dozvědět skoro všechno o těchto neobvyklých vozidlech.

Přicházíme jako první s kolekcí modelů kultovních autobusů v tomto měřítku na českém trhu!

Vyplatí se kolekci si objednat, jelikož Vám přinese samé výhody: nižší cenu, poštovné zdarma a jedinečné dárky. V nabídce Premium navíc obdržíte vitrínky pro svou kolekci modelů.

Zaujala Vás tato nabídka? Objednejte si kolekci do 22.2.2019 na našich internetových stránkách, použijte svůj individuální slevový kód KULTAU19 a dostanete výjimečný dárek – jedinečnou podložku pod myš s logem kolekce. Dárek Vám zašleme v 15. zásilce.

Datum zveřejnění

18.2.2019

Zdroj informací

De Agostini

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3154 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál