Servind

MOTOSALON: Na co se můžete těšit?

MOTOSALON: Na co se můžete těšit?

Motosalon letos slaví kulatiny! Pěkných deset let. A oslava to bude velkolepá – 5 plných hal motorek, čtyřkolek, příslušenství, krásných holek a zajímavého doprovodného programu! A co si pro vás připravili naši vystavovatelé?

 

Ducati – nový hravý Hypermotard

Novinky značky Ducati bude v Praze prezentovat MOTO ITALIA s.r.o.. Jde o Diavel 1260 S, Multistradu 950 S, Multistradu 1260 Enduro, Hypermotard 950 SP a novou řadu Ducati Scrambler 800.

Diavel 1260 S nabízí maximální potěšení z jízdy, je poprvé vybavený plně nastavitelnou přední vidlicí Öhlins v charakteristické zlaté barvě a zadním tlumičem, taktéž plně nastavitelným, od stejného výrobce. Komponenty nabízejí nejen skvělou odezvu, ale i vynikající jízdní komfort na jakémkoli povrchu.

Nově je Multistrada 950 dostupná ve verzi S. To znamená téměř identickou výbavu s luxusním modelem Multistrada 1260S. A to včetně semiaktivního podvozku DSS, Cornering ABS, LED osvětlení s přisvěcováním do zatáček, bezlíčkovým zapalováním a automatickým vypínáním blinkrů a dalších vymožeností.

Nový model Multistrada 1260 Enduro rozvíjí dobrodružný enduro koncept o motor Ducati Testastretta DVT 1262 s plnou křivkou kroutícího momentu. Vylepšený podvozek usnadňuje manipulaci při pomalé jízdě a na místě. Sedlo je oproti předchozímu modelu o 1 cm níže, což ocení zejména jezdci nižší postavy.

Agresivní vzhled a sebevědomý sportovní charakter – to je nový Hypermotard 950, který se vrací ke kořenům závodních motardových speciálů. Široká řídítka, štíhlé boky a nízká váha zaručují hravost při každé změně směru.

KTM představí nové adventure i enduro

KTM CEE S.R.O. dorazí na veletrh z Bratislavy a přiveze hned několik novinek. Jde o KTM 790 adventure / 790 adventure R, KTM 690 SMCR/690 Enduro R a 1290 superduke GT. Kromě nových mašin se mohou návštěvníci setkat i se zajímavými hosty, které firma na veletrh zve. „V našom stánku bude možné vidieť legendy Rally Dakar – slovenských pretekárov Štefana Svitka a Ivana Jakeša a zároveň českého freestylového motocyklistu Petra Piláta,“ uvedl Mikuláš Fajnor, Shows and Events manager firmy.

Kawasaki přiveze 11 novinek!

Absolutní novinky i nové evoluční změny modelů bude mít v nabídce ASKO KC s.r.o. – výhradní dovozce Kawasaki pro Českou republiku. Mezi nejdůležitější novinku bude nepochybně patřit Versys 1000 a to hned ve dvou provedeních. Zatímco první verze této cestovní motorky bude nabitá nejmodernějšími technologiemi i kompletní cestovní výbavou, druhá verze bude o něco levnější.

Milovníci retro motorek zase ocení novinky v podobě W800 a to jak model Cafe, tak verzi Street. Za zmínku také stojí nejvýkonnější motorka na trhu NINJA H2 Carbon. Tato nejsilnější motorka světa (na značkách, tedy v reálném provozu), má s náporovým sáním výkon až 243 koní, což je téměř o 30 koní více než její předchozí model.

Více o dalších novinkách na kawasaki.cz/cs/products.

JourneyMan CZ - nejen nový elektromotocykl

JourneyMan CZ s.r.o. přiveze zcela nový elektromotocykl zn. Evoke, dále pak novinky - motocykly CF MOTO NK650, NK450 a MT650. A protože jde převážně o čtyřkolkovou firmu, představí nám i řadu novinek na 4 kolech.

Například nejočekávanější čtyřkolku posledních let - model CF MOTO Gladiator X1000 V-Twin EPS, dále pak nové CF MOTO Gladiator X600 EPS, CF MOTO Gladiator UTV1000 V-Twin EPS, a úplnou novinku španělského výrobce Corvus - naftové pracovní UTV Corvus Terrain Diesel DX4 1000.

Na jejich expozici budou k vidění také speciálně vybavené čtyřkolky pro složky IZS, ať už jde o Policii, hasiče či komunál. Návštěvníci zde najdou i speciální příslušenství pro pracovní čtyřkolky a UTV.

Triumph s novými twiny i scramblery

Triumph Divize společnosti DK auto-moto představí v Letňanech hned pět nových modelů. Mezi novinky bude patřit Street Twin a Speed Twin, Street Scrambler, Scrambler 1200 XC a Scrambler 1200 XE.

Nový výkonnější dvouválec Street Twin je designován pro maximální zážitek a přináší sílu bonnevillu s ještě větším kroutícím momentem a novými first-in-class technologiemi.

Nový Speed Twin s motorem 1200cc je navržen jako úplně nový standard dynamičnosti a jízdních schopností. Speed Twin s podvozkem vysoké specifikace, s vylepšeným nastavením, dostupnou jezdeckou pozicí, pokročilým brzdným systémem a vzrušující dodávkou výkonu, obhajuje své místo jako nová ikona výkonných motocyklů Triumph.

Zrozen pro svobodu a zábavu – takový slogan doprovází zcela nový Triumph Street Scrambler s posíleným motorem 900cc a opravdovými off-road ambicemi. Nová řada Scrambler 1200 představuje ultimátní kombinaci dvouválcového motoru Bonneville, ve své třídě vedoucí technologii, nádherný styl a originální design tvořený jedinečnou DNA. Tento motocykl poskytuje vše potřebné, abyste vaši zábavu na něm povýšili až na nejvyšší, vzrušující level na silnici i v off-roadu.

Více na triumphczech.cz/motocykly.

Yuki – plně vybavené enduro za příznivou cenu

„Novinek jsme si připravili pro letošní rok opravdu hodně. Za zmínku stojí např. motocykl ve stylu scrambler - Yuki 125i Vox. Je to moderní motorka vybavená multifunkčním displejem, LED osvětlením a komfortním podvozkem,“ zve návštěvníky obchodní a marketingový manažer YUKI Jakub Špaček ze společnosti PYRAMIDA Průhonice.

Na jejich expozici najdeme i další novinku, Jde o Yuki 125i XTR, což je plně vybavené enduro. Motorka má padáky, cestovní plexi, boční kufry a Top Case. „Cena pro naše zákazníky je příznivá. Za takto vybavenou motorku nezaplatí klient více než 65 tisíc korun,“ doplňuje manažer.

Datum zveřejnění

24.2.2019

Zdroj informací

MOTOSALON

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2682 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál