Servind

Značka Peugeot Outillage uvádí nové logo, podpis a produktovou řadu EnergyHub

Značka Peugeot Outillage uvádí nové logo, podpis a produktovou řadu EnergyHub

Značka Peugeot Outillage uvádí novou řadu nářadí, kterou tvoří příklepová vrtačka, vrtací kladivo, okružní pila, nožová pila, vibrační bruska, úhlová bruska, odstraňovač nátěrů a multifunkční nástroj. Pod jejich designem je podepsáno studio Peugeot Design Lab. Tyto ruční elektrické nástroje doplňují nabídku akumulátorových nástrojů, jejichž prvním zástupcem byly vrtačky EnergyDrill. Peugeot Outillage doprovází jejich uvedení na trh novým logem, novým podpisem značky a novými webovými stránkami. Kompletní řada nástrojů EnergyHub je již nyní k dispozici v největších hobby marketech, ve specializovaných on-line obchodech a v on-line butiku Peugeot.

Kompletní sada nářadí

Nové akumulátorové nástroje Peugeot EnergyHub jsou kompatibilní s bateriemi 2, 4 nebo 5 Ah. Některé z nich jsou vybaveny robustním motorem Brushless (bezuhlíkovým), který umožňuje delší chod. Každý nástroj je dodáván s ochrannou sadou zahrnující bezpečnostní brýle, masku proti prachu a špunty do uší.

Příklepová vrtačka EnergyDrill-18VPBL2 provrtá dřevo, PVC, kov a beton. Motor Brushless má vyšší točivý moment až 85 Nm. Je dodávána s přídavnou antivibrační rukojetí, dvěma lithium-intovými bateriemi 2,0 a 5,0 Ah a kufříkem. Cena: 289,00 € včetně DPH.

Vrtací kladivo EnergyPunch-18VBL dokáže provrtat nejodolnější materiály a beton. V nabídce je funkce vrtání, děrování a rytí. Je vybaven motorem Brushless o síle úderu 2,2 J a LED osvětlením a dodáváno s přídavnou antivibrační rukojetí. Cena: 169,90 € včetně DPH.

Vykružovací pila EnergySaw-J18V řeže do oblouku nebo rovně. Do pily se bez nutností dalšího nástroje upevňuje list typu T, U nebo L. Pečlivé kutily nadchne LED osvětlení, ergonomická rukojeť a naklápěcí stůl z hliníkové slitiny. Pila je dodávána se třemi zvláštními listy pro řezání dřeva. Cena: 89,90 € včetně DPH.

Kotoučová pila EnergySaw-C18VBL umožní přesně a rovně řezat prkna a desky. Je vybavena motorem Brushless, laserem pro přesné řezání a ergonomickou rukojetí. Dodává se s kotoučem 165 mm a 40 zuby pro precizní řez. Cena: 149,90 € včetně DPH.

Vibrační bruska EnergySand-18V slouží k broušení dřeva a kovu, lze ji uchopit zepředu nebo shora. Ovládání regulace rychlosti a tlačítka ON/OFF pro praváky i leváky. Dodávána s šesti brusnými papíry. Cena: 79,90 € včetně DPH.

Úhlová bruska EnergyGrind-18VBL se používá k broušení kovových dílů nebo jakéhokoli jiného povrchu pomocí vhodného příslušenství. Je vybavena motorem Brushless, přídavnou antivibrační rukojetí a rychloupínacím krytem kotouče. Cena: 139,90 € včetně DPH.

Odstraňovač nátěrů EnergyBrush-18VBL slouží k odstranění nátěru, obroušení a dobroušení dřeva, kovu a dalších materiálů. Je vybaven motorem Brushless a přídavnou antivibrační rukojetí. Je dodáván s mosazným ocelovým kartáčem. Cena:149,90 € včetně DPH.

Multifunkční nástroj EnergyTool-18V, který umožňuje řezání, vrtání a broušení jakýchkoliv ploch. Je vybaven přídavnou antivibrační rukojetí. Dodává se s příslušenstvím: brusným kotoučem, brusnými papíry, kruhovými a rovnými listy pro dřevo. Cena: 89,90 € včetně DPH.

Nástroje Peugeot: propracovaný design a kvalita, nová identita značky

Návrháři firmy studia Peugeot Design Lab zmodernizovali vizuální identitu nástrojů Peugeot. Jejich nový styl, který odstartovaly vrtačky/šroubováků Energy Drill, je inspirován dvoubarevným provedením „Coupe-Franche“ (ostrý řez), jež se používá u vozů Peugeot SUV 3008 a 308 GTi. Jejich elegantní styl zdůrazňuje jejich robustnost a kompaktnost přispívá ke kvalitnímu vzhledu. Ergonomický design nabízí optimální ovladatelnost a optimální uživatelský komfort, většina modelů je vybavena rukojetí z dvojího materiálu.

Společnost Peugeot Outillage v souvislosti s touto novou řadou přepracovala své webové stránky, které také změnily název (www.peugeot-outillage.com) a logo. To je nyní spojeno s novým sdělením určeným všem kutilům, kteří hledají kvalitu, styl a důmyslnost: „Peugeot – Kreativní energie“. Kromě ochranné sady, která je dodávána s každým nástrojem, umožňuje prémiová služba „Collect & Change“ zahrnující tříletou záruku a výměnu do tří pracovních dnů.

Peugeot Outillage posiluje díky této nové řadě svou přítomnost na rostoucím trhu s ručními elektrickými nástroji. Peugeot, výrobce listů pil již od roku 1810, se tak vrací ke kořenům. Nové nástroje, které jsou již v prodeji, byly veřejnosti představeny na hannoverském a na pařížském autosalonu v září 2018.

Veškeré informace o Peugeot Lab naleznete na adrese www.peugeotdesignlab.com.

Zákulisí projektů Peugeot Design Lab na Instagramu: @peugeotdesignlab

Peugeot Design Lab na Facebooku: www.facebook.com/peugeotdesignlab

Všechny produkty lifestylového butiku Peugeot jsou k dispozici na adrese:

https://boutique.peugeot.com

Datum zveřejnění

28.2.2019

Zdroj informací

Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2212 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál