Servind

Delphi Technologies pokračuje ve spolupráci s rallye šampionem – Kajetanem Kajetanowiczem

Delphi Technologies pokračuje ve spolupráci s rallye šampionem – Kajetanem Kajetanowiczem

Delphi Technologies, lídr v oblasti servisních řešení pro aftermarket, prodlužuje svou spolupráci s uznávaným motoristickým závodníkem, Kajetanem Kajetanowiczem. Díky podpoře trojnásobného vítěze Mistrovství Evropy v rallye Delphi Technologies opět získá možnost prezentace své značky a také široké nabídky produktů a služeb na mezinárodní scéně. Závodit v lize WRC-2 začne Kajetanowicz v novém automobilu.

„Mistrovství světa v rallye WRC-2 představují sérií nejnáročnějších motoristických sportů na světě, a proto jsme nadšeni, že formou spolupráce s Kajetanem můžeme získat další zkušenosti a zápolit na nejvyšší úrovni v lize takového formátu. Těšíme se na další rok naší plodné spolupráce. Profesionalita Kajetana a neustálá chuť dosahovat úspěchy odráží hodnoty, kterými se v Delphi Technologies řídíme. Jsem toho názoru, že právě ony vytvoří základ cesty, na kterou jsme se vybrali v blížící se sezóně,“ říká Sławomir Welezinski, regionální manažer pro Východní Evropu Delphi Technologies Aftermarket.

Své závody Kajetanowicz v lize WRC-2 zahájí březnovým Rally Korsika. Celkově bude závodník startovat ve 7 rallye (z 14 možných), které absolvuje v novém automobilu – Volkswagenu Polo GTI. Zázemí závodního vozu Kajetanowicze obstará rakouská společnost BRR – Baumschlager Rallye & Racing.

„První sezóna v lize WRC-2 ukázala, že LOTOS Rally Team má obrovský potenciál a už při svém debutu jsme dokázali udržet tempo světové špičky. Toto soupeření nám poskytlo mnoho cenných zkušeností, takže jsem přesvědčen, že nyní to bude ještě lepší. Jsem zároveň velmi spokojen s pokračující spoluprací s Delphi Technologies, která je další rok v řadě mým klíčovým partnerem. Jejich podpora a skutečnost, že v blížící se sezóně budeme jezdit ve zbrusu novém vozu, je pro mě obrovskou dávkou motivace,“ konstatuje Kajetan Kajetanowicz.

Oboustranná partnerská spolupráce poskytne společnosti Delphi Technologies přístup k nedocenitelnému dotváření své značky a získání marketingových práv na celou sezónu, včetně umístění svého loga na závodním vozu, Volkswagenu Polo GTI a na rallye kombinézách Kajetanowicze a jeho spolujezdce, Macieje Szczepaniaka. Značka Delphi získá značné mediální pokrytí během cyklu WRC, jehož publicita každým rokem přesahuje 850 miliónů diváků a zájem o něj neustále roste. Logo Delphi Technologies bude navíc umístěno na internetové stránce Kajetana Kajetanowicze, v médiích, a také na profilech na sociálních sítích, které momentálně sleduje více než 140 000 lidi.

Pro více informací o Delphi Technologies navštivte stránku delphiautoparts.com.

Pro více informací o aktivitách Kajetana Kajetanowicze navštivte stránku kajto.pl.

Datum zveřejnění

7.3.2019

Zdroj informací

Delphi Technologies

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2887 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál