Servind

Interaction doporučuje novou evoluci v lakování… 3M™ PPS™ systém pro přípravu a aplikaci barev řady 2.0

Interaction doporučuje novou evoluci v lakování… 3M™ PPS™ systém pro přípravu a aplikaci barev řady 2.0

3M vynalezla již před 20 lety první systém jednorázových kelímků pro přípravu a aplikaci barev – 3M™ PPS™ Paint Preparation System.

Nyní po tisících hodin sledování a práce se stovkami lakýrníků po celém světě vědci ze společnosti 3M vylepšili systém 3M™ PPS™ a při tom zachovali nejefektivnější vlastnosti.

Představujeme Systém pro přípravu a aplikaci barev 3M™ PPS™ řady 2.0

Je nový od hlavy až k patě a je navržen tak, aby vám usnadňoval život. Aby bylo vaše lakování čistší a rychlejší. A abyste byl lepším a produktivnějším lakýrníkem – s větší důvěrou v kvalitu své práce a lepší schopností překonávat očekávání svých zákazníků i své lakovny.

Nyní k dostání u obchodních zástupců společnosti Interaction.

6 jednoduchých kroků k dokonalému lakování.

  1. Vložte do kelímku jednorázovou vložku
  2. Namíchejte barvu přímo uvnitř 3M PPS kelímku a vložky řady 2.0. (Poznámka: Snižte množství odpadu tím, že nebudete používat tradiční míchací kelímek ani předfiltrování.)
  3. Umístěte víčko na vrchní část kelímku, zarovnejte upevňovací kroužek (černou část) uzamykacího systému víčka čtvrtotáčkou s přístupovým okénkem kelímku a zatlačte dolů. Otočením uzamkněte.
  4. Vyberte správný adaptér pro stříkací pistoli. Zatlačte dolů, aby adaptér zapadl do víčka. (Přejděte na stránku kde naleznete adaptér, který odpovídá stříkací pistoli.)
  5. Po dokončení lakování odpojte přívod vzduchu, pistoli a stisknutím spouště vraťte přebytečný materiál do kelímku. Jemně klepněte na povrch víka a vložky 3M™ PPS™ řady 2.0, čímž pomůžete narušit povrchové napětí kapaliny, a ta tak může odtéci zpět do vložky.
  6. Použijte těsnicí zátku kelímku 3M PPS řady 2.0 k utěsnění a ochraně nepoužívaných materiálů v souladu s místními předpisy nebo úřady. Ponechejte si část s tipy pro profesionály pro snadné sejmutí víka a vložky z pevného kelímku.

Datum zveřejnění

16.4.2019

Zdroj informací

INTERACTION s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2001 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál