Servind

Silné trio pro čistotu a bezpečnost v podniku

Čisticí utěrky MEWATEX, rohože k absorpci oleje MULTITEX & mycí stůl Bio-Circle: silný tým

Silné trio pro čistotu a bezpečnost v podniku

Řemeslníci a zaměstnanci se v průmyslových oblastech denně potýkají s nečistotami. Velkou výzvou je především udržování citlivých ploch. Dokonce i ty nejmenší částečky, drobné hoblinky, špony, mastnota nebo zbytky prachu mohou choulostivé povrchy poškodit nebo omezit správné fungování různých zařízení a strojů. Čisticí utěrky MEWA s možností opětovného využití již více než 111 let pomáhají v dílnách a výrobnách, a to s ohledem na životní prostředí. Zákazníci si také mohou pronajmout Bio-Circle se štětci pro manuální čištění předmětů.

Jemná čisticí utěrka pro citlivé povrchy – MEWATEX ULTRA®

Po výrobě produktů je na závěr potřeba pečlivě vyčistit všechny zbytky a usazeniny. Právě tam, kde musí být choulostivé povrchy očištěny efektivně, šetrně a dokonale, vykazují skvělé výsledky čisticí utěrky MEWA, které udržují nástroje, stroje a výrobní zařízení. Pro ošetření citlivých povrchů vyvinula MEWA obzvláště jemnou utěrku MEWATEX ULTRA®. Pečlivě čistí bez pouštění vláken a nezanechává prakticky žádné zbytky. Čisticí utěrky jsou vyrobeny ze speciálně upravené bavlněné tkaniny s optimálními vlastnostmi. Jsou extrémně savé a bleskově pohltí několikanásobek svého objemu.

Ekologické a maximálně savé

Absorpční rohože MULTITEX® se osvědčují při opravách nebo údržbě strojů a zařízení. Speciální vlákno dokáže vstřebat až tři litry tekutiny. Tato mimořádná savost se hodí například v dílnách a v průmyslové výrobě. Podložka je přitom velice lehká. Váží pouhých 600 gramů a pojme mezi 2,5 a 3 litry kapaliny, a to až do poslední kapky. Kapaliny jako motorový nebo převodový olej, rozpouštědla či chladicí maziva jsou bezpečně a čistě zadrženy v savém jádru.

A ne jen jednou. Díky systému opětovného použití, šetrnému k životnímu prostředí, je možné tyto produkty znovu upotřebit. Podložka je vzhledem ke svému rozměru 60 x 90 cm perfektní pomůckou i ve stísněných prostorech, například při opravě nebo údržbě automobilu. A co je také praktické? Více podložek rozmístěných u sebe spolehlivě pokryje i větší povrchy.

Biologický čistič součástek MEWA Bio-Circle

Ve výrobě, v dílně, při údržbě. Tady všude patří k běžnému pracovnímu dni šrouby od oleje, ušpiněné nástroje a kovové díly. Někde je potřeba vyčistit náčiní a jinde odstranit součástku stroje. Když je po ruce čistič součástek, jde to i jednoduše a čistě. MEWA Bio-Circle je bezpečnou a ekologickou alternativou k tradičním mycím stolům se štětcem. Poskytuje nejlepší řešení pro komfortní, neškodné a ekologické čištění součástek. Služby MEWA zahrnují veškerou profesionální údržbu. Jedná se o pravidelné doplňování čisticí kapaliny, výměnu filtru a opotřebených dílů. Pokud nefungují, jak mají, jsou vyměněny do 24 hodin.

Kompletní servis

Důkladně promyšlený systém opětovného využití čisticích utěrek MEWATEX a rohoží k absorpci oleje MULTITEX, doplňuje ekologický čistič součástek Bio-Circle. Podnikům v každém oboru se tak otevírají nové možnosti. Díky principu „pronajímání místo nakupování“ je možné efektivně měnit zatěžující procesy a zákazníkům se tak znatelně ulehčuje. Profitují totiž z mnoha výhod. Šetří za nákup materiálů na jedno použití a řeší se tím problémy se skladováním nebo logistikou. Také v případě MEWA Bio-Circle je poskytován pohodlný a všestranný servis. Všechny oblasti služeb umožňují transparentnost nákladů díky jasně spočitatelným sazbám na míru. Zákazníci, kteří tyto záležitosti svěřují profesionálům, šetří nejen náklady, ale také něco aktivně dělají pro životní prostředí.

Datum zveřejnění

19.4.2019

Zdroj informací

MEWA Textil-Service s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.215 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál