Servind

Alcar Bohemia úspěšně načal třetí desítku let

Alcar Bohemia úspěšně načal třetí desítku let

Společnost Alcar Bohemia v roce 2018 oslavila 20 let svého působení na trhu v České republice. Uplynulý rok přinesl společnosti Alcar Bohemia nárůst téměř ve všech jejích produktových řadách i přesto, že v druhé polovině roku byl na českém trhu nedostatek nových automobilů.

Od února 2018 do ledna 2019 společnost Alcar Bohemia dodala na trh o 8 % litých kol více než v roce předešlém. Prodej ocelových kol vzrostl o 4 %, prodej pneumatik, na který je navázaný prodej kompletů o 46 %, ozdobných krytů na ocelová kola prodal Alcar v ČR o 52 % více a v segmentu senzorů TPMS narostl o 17 %.

„Mnohem důležitější než uvedená čísla je dlouhodobá tendence a prohlubující se důvěra zákazníků, kteří se na společnost Alcar Bohemia obracejí nejen při koupi jejích produktů, ale i s žádostmi o radu a pomoc. Základem tohoto úspěchu je dlouhodobá stabilita kvality i personálního obsazení, na čemž jsou založeny nadstandardní vztahy s obchodními partnery," konstatuje jednatel společnosti Alcar Bohemia Libor Rajdl.

Všechna litá, ocelová i hybridní kola z produkce Alcaru, jsou i nadále vždy na čelní straně označena značkou KBA nebo E v kroužku s číslem schválení XXXXX. Samozřejmostí je v případě potřeby zápisu nového rozměru kol a pneumatik do velkého technického průkazu vozidla vystavení Typového listu, který jediný tento zápis snadno umožňuje. Alcar také poskytuje na celý sortiment litých kol značek AEZ, Dotz, Dezent a Enzo tříletou záruku...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

9.5.2019

Autor

Text: Vladimír Rybecký

Foto: Alcar Bohemia

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2644 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál