Servind

Servind výhradním dovozcem lakovacích boxů Blowtherm

Servind výhradním dovozcem lakovacích boxů Blowtherm

Společnost Servind podepsala smlouvu s italskou společností Blowtherm, která je výrobcem lakovacích boxů a přípravných stáních v průmyslovém a automobilovém odvětví. Servind se tak stal jejím výhradním dovozcem do České republiky.

Společnosti Blowtherm má za sebou více než 60 let úspěšného působení ve světě autoopravárenských i průmyslových instalací. Její historii charakterizuje úspěch nových inovativních řešení a investice do technologií, což významně přispělo k vývoji lakovacích technologií.

V současné době průmyslová skupina Blowtherm exportuje výrobky do více než 80 zemí a je tak světovým lídrem v produkci lakovacích kabin v průmyslovém a autoopravárenském odvětví.

„Kvalita výrobku a spokojenost zákazníka jsou naše hlavní cíle a získání certifikátů kvality od autorizovaných společností jsou důkazem našeho úspěchu na trhu. Naše vybavení se vyrábí výhradně v našem italském závodě v Camposampiero a splňuje nejvyšší kritéria bezpečnosti a kvality,“ popisuje společnost její ředitel exportu Matteo Benini.

„Produkty Blowtherm přinášejí na český trh mimo vysokou úroveň zpracování i unikátní, dosud nevídaná technická řešení. Zmínil bych především tři výjimečná řešení. Jedná se především o specifické umístění hořáku, který ohřívá nasávaný vzduch před samotným ventilátorem, a proto dochází k dokonalému promíchání studeného a ohřátého vzduchu, který vstupuje do kabiny. Stropní plénum je možné vybavit systémem Ultra Air Zone, tj. rozdělit stropní plénum na čtyři segmenty. Lakýrník si může libovolně zapnout oblast, kde potřebuje proudění vzduchu pro probíhající lakování. Tímto systémem je možné vybavit i přípravné stání. Další obrovskou devizou je pneumaticky ovládaná klapka cyklů místo ovládání servomotorem. Třešničkou na dortu technologií Blowtherm je možnost dodání již od tří týdnů od objednání,“ říká produktový manažer společnosti Servind Martin Fišer...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

11.5.2019

Autor

Vladimír Rybecký podle podkladů Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2624 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál