Servind

Revoluční plně automatická bodová svářečka CTR 9

Revoluční plně automatická bodová svářečka CTR 9

Švédská společnost Car-O-Liner, dodavatel karosářského vybavení, které na český a slovenský trh přináší společnost Servind, pracuje na vylepšování své produktové nabídky. Dokladem toho je uvedení své nejnovější plně automatické odporové bodové svářečky CTR 9.

Nová, revoluční a plně automatická bodová svářečka CTR 9, vhodná pro nejnovější materiály jako jsou vysoce pevnostní oceli či bór, přichází s odlehčenou svářecí rukojetí. Díky její otočné funkci až o 355° a ergonomickým úchytům umožňuje zajistit dokonalou pracovní polohu pro každého a při jakékoliv práci.

Jednotka je upevněna na teleskopickém nosném rameni z odolného a lehkého extrudovaného hliníku. Variabilní rameno lze snadno nastavit jak ve vertikální, tak horizontální ose. Kompaktní svářecí jednotka s nízkým těžištěm zajišťuje dobrou pohyblivost a stabilitu zařízení. Nová bodová svářečka vytváří proud až 16 000 A a CANBUS sběrnice dat pro identifikace svařovaného materiálu zaručuje vytvoření dokonalého sváru.

Podle produktového manažera Jonnyho Jangdina upevnila společnost Car-O-Liner novinkou CTR 9 svoji pozici na trhu s výrobky nabízející funkční design...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

14.5.2019

Zdroj informací

Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2405 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál