Servind

Umyjte své auto s chytrou aplikací od MOL

Umyjte své auto s chytrou aplikací od MOL

Na šesti čerpacích stanicích MOL v Praze můžete nově vyzkoušet „chytré mytí“ vašeho vozu s bezplatnou aplikací MOL Wash. Prostřednictvím chytrého telefonu se zákazník díky součinnosti aplikace s kamerovými záznamy z čerpacích stanic dozví, která z mycích linek je aktuálně dostupná. V aplikaci si poté vybere požadovaný mycí program a provede i úhradu za službu. Pokud tak sám nechce či nepotřebuje, nemusí zákazník opustit pohodlí svého auta.

Provozovny pro „chytré mytí“ můžete aktuálně navštívit v pražském Podolí, ve Vršovické, Vídeňské a Drnovské ulici a dále na dvou čerpacích stanicích na Evropské ulici. „Nový koncept nabízí rychlý a pohodlný způsob umytí vašeho vozu, kterým naplňujeme náš strategický cíl poskytovat exkluzivní péči o zákazníka. Praktický servis ocení jistě ti, kdo hledají časovou nenáročnost, moderní technologie a výhradně bezhotovostní platby,“ uvedl k nové aplikaci Tomáš Lux, ředitel retailu MOL Česká republika.

MOL Česká republika, s.r.o. je dnes se 304 čerpacími stanicemi druhým největším provozovatelem sítě čerpacích stanic na českém trhu. Silnou pozici zastává MOL také v oblasti velkoobchodu, kde patří k vedoucím obchodním společnostem v oblasti distribuce a prodeje motorových paliv a maziv. Ambicí Skupiny MOL v ČR je stát se první volbou pro zákazníky jak
v maloobchodě, tak v oblasti velkoobchodu.

www.molcesko.cz

Datum zveřejnění

15.5.2019

Zdroj informací

MOL Česká republika, s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2687 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál