Servind

Další vydařené EXPO

Další vydařené EXPO

Stovky mechaniků a majitelů autoservisů z celé České republiky se první červnový den sjely na výstaviště v pražských Letňanech, kde sesterské společnosti APM Automotive a Stahlgruber CZ uspořádaly už druhý společný veletrh dodavatelů autodílů a servisního vybavení s názvem EXPO 2019.

EXPO 2019 bylo pojato jako rodinný veletrh, kde si každý návštěvník přišel na své. Pro zákazníky byly připraveny zajímavé prodejní akce a veletržní nabídky či řada zajímavých workshopů přímo na stáncích dodavatelů. Zajímavým oživením akce byly i krátké reportážní vstupy z jednotlivých stánků promítané na velkoplošné obrazovce v hale s bohatým cateringerm. Výstavu ukončilo losování tomboly o dvě desítky atraktivních cen nejen pro vybavení dílny.

V rámci doprovodného programu bylo u příležitosti mezinárodního dne dětí pro děti připraveno velké množství zábavy v podobě virtuální reality, skákacích hradů, motokár, lezecké stěny, autodráh a mnoho dalšího. Dámy pak mohly odpočívat v relax zóně s thajskými masážemi, vlasovým stylingem a kosmetikou.

Druhý ročník se těšil velkému zájmu s velkým počtem vystavovatelů i zákazníků a přinesl samé pozitivní zpětné vazby od všech zúčastněných. Pochválen byl nejenom program celého EXPA, ale i jeho samotná organizace, čehož si nesmírně vážíme a již nyní se těšíme na další podobné budoucí akce.

Akce, která na českém aftermarketovém trhu nemá obdoby, se opět vydařila…

Datum zveřejnění

10.6.2019

Zdroj informací

APM Automotive

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2639 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál