Servind

Vývoj dopravní mobility zkoumá platforma Arval Mobility Observatory

Vývoj dopravní mobility zkoumá platforma Arval Mobility Observatory

Jaké jsou trendy v oblasti mobility? Jak se mění a jak s nimi pracovat? Společnost Arval představila nezávislou platformou pro výzkum a zpravodajství poskytující podrobné a spolehlivé informace ze světa mobility ve Velké Británii i v celé Evropě.

Oblast firemní mobility se prudce rozvíjí a dochází k rychlému vývoji nových řešení. Společnost Arval, světový specialista na leasing a mobilitu, proto přichází s Arval Mobility Observatory. Jejím cílem je přinášet podrobné a přesné informace nejen větším společnostem, ale také menším podnikům, jednotlivcům, výrobcům aut, veřejným institucím, studentům, médiím a dalším. Tato informační základna chce přispívat společnosti a životnímu prostředí tím, že napomůže všem lépe porozumět novému pojetí mobility a podpořit je, aby si proklestili cestu džunglí stále složitějších řešení v tomto odvětví.

Podle nově jmenované ředitelky Arval Mobility Observatory Yaël Bennathan byla podnětem k této aktivitě nutnost reagovat na to, jak překotně se mění a vyvíjejí způsoby firemní dopravy. Platforma proto zahrnuje řešení mobility a nabízí informace k dalším alternativám cestování pro jednotlivce vedle zavedených možností, jako jsou například firemní vozidla. „Z Arval Mobility Observatory se stává jednotné a spolehlivé celosvětové analytické středisko, které se zabývá pozorováním, výzkumem, výkladem a diskuzemi o očekávaném vývoji v oblasti mobility v nejširším slova smyslu. V našem odvětví očekáváme další fundamentální změny, které bychom měli rychle přijmout za své,“ uvedla Bennathan.

Arval Mobility Observatory navazuje na platformy French Observatoire du Véhicule d’Entreprise s tradicí od roku 2002 a mezinárodní Corporate Vehicle Observatory, jež byla její předchůdkyní. Financována a podporována bude společností Arval patřící do BNP Paribas Group. Podle Yaël Bennathan je pro průzkum podpora společnosti Arval důležitá. „Arval nám může pomoci poskytováním svých údajů i hlubokých odborných poznatků a zároveň respektuje to, že coby expertní platforma máme v úmyslu fungovat samostatně a nezávisle,“ dodala Bennathan.

Podle Alaina Van Groenendaela, CEO společnosti Arval, je tato spolupráce výhodná oboustranně. „V Arvalu jsme velmi rádi, že se můžeme účastnit tohoto projektu a jsme připraveni dát plně k dispozici naše odborné znalosti i údaje na anonymním základě, aby bylo možné je sdílet s širší odbornou veřejností. Budoucnost vidíme v řešení v oblasti zajišťování mobility i tradiční firemní přepravy, které budou existovat bok po boku. Informace získávané díky Arval Mobility Observatory budou při plánování této transformace a navazování správných partnerství v rámci celého odvětví nenahraditelné. Chceme tím lépe sloužit našim klientům ve světě, který bude čím dál úžeji propojen,“ uvedl Groenendael.

Datum zveřejnění

10.6.2019

Zdroj informací

Arval

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.289 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál