Servind

Zcela nový Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny

Zcela nový Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny

Během léta distribuují obchodní zástupci Servindu nový Katalog vybavení a příslušenství pro karosárny. Po půl roce je to tak letos druhý katalog, který putuje do sítě autorizovaných i nezávislých autoservisů po celé České a Slovenské republice. Tím prvním byl Katalog vybavení a příslušenství pro lakovny.

Zcela nový katalog pro karosárny, od společnosti Servind, přebírá oblíbenou strukturu tematických kapitol, která se již ve dřívějších vydáních osvědčila u katalogů pro lakovny. Na celkovém rozsahu 85 stránek, rozdělených do sedmi kapitol, tak personál karosáren přehledně najde veškeré potřebné produkty pro karosárny. První kapitola představuje technologické vybavení pro rovnání karoserií, jejich diagnostiku nebo svařování, druhá nabízí užitečné nářadí, třetí kapitola doporučuje účinné brusivo, čtvrtá ukazuje praktický spotřební materiál, pátá kapitola pomáhá s výběrem produktů pro maskování a ochranu majetku zákazníka, šestá dává tipy na pomůcky pro ochranu zdraví karosářů a poslední, sedmá kapitola, podrobně seznamuje s chemickými produkty pro lepení, tmelení a antikorozní ochranu.

Nedostal se k vám nový katalog pro karosárny společnosti Servind? Pak stačí kontaktovat vašeho obchodního zástupce nebo napsat na adresu servind@servind.com a bude vám obratem doručen.

Datum zveřejnění

3.9.2019

Zdroj informací

Servind

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2683 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál