Servind

Fanoušci značky Porsche konfigurují skladový vůz pro Porsche Centrum Praha

Fanoušci značky Porsche konfigurují skladový vůz pro Porsche Centrum Praha

Sportovní žlutá, klasická stříbrná, elegantní modrá, nebo sexy červená? Otázka barvy staví zákazníka při konfigurování nového vozidla před zásadní rozhodnutí, které ovlivní celkový vzhled jeho automobilu a také leccos prozradí o jeho osobnosti. Ve zvláštní míře to platí pro sportovní vozy Porsche. Při jejich konfiguraci je však výběr barvy pro náročné klienty jen prvním krokem. Po něm může na cestě k automobilu jejich snů následovat mnoho dalších rozhodování, protože nabídka individualizace je pro všechny modely Porsche mimořádně široká, aby si mohl každý sestavit vůz přesně podle svých představ.

Porsche spouští na Facebooku nevšední kampaň

Facebookové příspěvky ukazují, že právě individuální konfigurace konkrétních modelů jsou mezi fanoušky a často i majiteli automobilů Porsche často diskutovaným tématem. České zastoupení stuttgartského výrobce sportovních vozů proto spustilo v uplynulém týdnu na svém facebookovém profilu Porsche CZ nevšední kampaň, během níž bude na základě hlasování fanoušků nakonfigurováno nové Porsche 911 Carrera 4, které se následně objedná jako skladový vůz pro autorizovaného prodejce Porsche Centrum Praha.

Nová kampaň poběží do 20. října. Fanoušci postupně rozhodnou o vzhledu i technické výbavě nového základního modelu 911 Carrera 4, který dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhé 4,0 sekundy, což je dynamika, která byla ještě před několika lety doménou pouze speciálních edicí, jakou byl například model 911 GT3 RS (997.2). Jednotlivé příspěvky budou zveřejňovány přibližně ve čtyřdenních intervalech. Fanoušci v již uzavřeném prvním kole hlasování rozhodli o tom, že nový skladový vůz Porsche 911 Carrera 4 bude v červené barvě.

K sestavování výbavy nové „devětsetjedenáctky“ se můžete připojit na:

https://www.facebook.com/PorscheCzech/.



Datum zveřejnění

30.9.2019

Zdroj informací

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2349 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál