Servind

Prodej nového SUV Ford Puma zahájen

Prodej nového SUV Ford Puma zahájen

Společnost FORD MOTOR COMPANY, s. r. o. dnes vyhlásila ceny nového SUV Ford Puma – a její autorizovaní partněři zároveň začali přijímat první objednávky zákazníků. Do České republiky přijíždí Puma s benzinovými motory 1.0 EcoBoost /125 k a 1.0 EcoBoost /155 k mHEV, tedy s tzv. mild–hybridní technologií. Ty budou zatím spojeny s manuální šestistupňovou převodovkou, její samočinná kolegyně bude k dispozici od června 2020.

Nový Ford Puma vyniká v mnoha směrech; ať už třeba svým neotřelým designem nebo největším zavazadlovým prostorem v daném segmentu. Ten má objem 456 litrů a jeho součástí je i tzv. Megabox: prostorná a omyvatelná plastová schránka, vybavená výpustním otvorem. V megaboxu díky tomu lze převážet například ušpiněné sportovní potřeby nebo třeba zablácené holínky. Bláto se poté hadicí vystříká a špinavá voda odteče vypouštěcím otvorem.

Základní verzí výbavy pro Českou republiku je Titanium, jež je doslova nabitá prvky bezpečnostní i komfortní výbavy. V ceně jsou mimo jiné zahrnuta i přední LED mlhová světla s automatickým přisvěcováním do zatáček stejně jako dálkové světlomety s automatickým tlumením, bezdrátové nabíjení mobilních telefonů nebo rozpoznávání dopravních značek a bdělosti řidiče. Standardně se dodává také navigace s hlasovým ovládáním nebo vestavěný modem umožňující vzdálené ovládání vozu a vytvoření WiFi hotspotu. Řidič si v novém Fordu Puma může vybrat z pěti jízdních režimů a přitom ještě spoléhat na technologie, jaké představují asistent varující před kolizí nebo asistent udžení v jízdním pruhu.

Vyšší výbava, Titanium X, má logicky soupis výbav ještě delší; vyberme z něj tedy jen dvě zajímavosti: snímatelné potahy předních i zadních sedadel, které je možné snadno vyprat, a audiosoustavu prestižní značky B&O s jedinečnou kvalitou zvuku.

Dalšími úrovněmi výbavy jsou sportovně laděná ST-line a nejvyšší ST-Line X, obě už však mají soupis prvků výbavy natolik dlouhý, že by se nám do tiskové zprávy nevešel; naleznete ho tedy v přiloženém ceníku.

Nový Ford Puma je k dispozici za cenu od 449 900 Kč s motorem 1.0 EcoBoost, resp. 484 900 Kč s motorem 1.0 EcoBoost mHEV, vždy ve výbavě Titanium.

Pro nový model je pochopitelně připraveno i značkové financování od společnosti FCE Credit. Při úvěru Ford Options na 48 měsíců a s úrokem jen 0,9 % a s akontací ve výši 30 % ceny činí měsíční splátka jen 3 300 Kč.

„Ford Puma je už v základu doslova nabušená nejrůznějšími prvky výbavy, které konkurence nabízí za příplatek nebo až ve vyšších verzích“ vysvětluje Libor Beneš, Country Manager českého Fordu. „To spolu s atraktivním designem a hlavně s nepřekonatelně objemným zavazadlovým prostorem bude pro české zákazníky velmi atraktivní.“

Datum zveřejnění

3.10.2019

Zdroj informací

FORD MOTOR COMPANY, s. r. o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2253 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál