Servind

Bestdrive: Pneumatika Bestdrive Winter

Bestdrive: Pneumatika Bestdrive Winter

Společnost ContiTrade je provozovatelem servisní sítě BestDrive, která je tvořena vlastními pobočkami a pobočkami franšízových partnerů, které na trhu vystupují rovněž pod názvem BestDrive. Celá síť poskytuje vysoce kvalitní služby a produkty v rámci Evropy a celého regionu EMEA.

„Po úspěšném zavedení letní pneumatiky BestDrive, která dosáhla v prodeji velmi dobrých výsledků, uvádíme na trh i zimní verzi této pneumatiky, která je vysoce kvalitní pneumatikou se spoustou nadstandartních výhod pro zákazníky“, říká Roman Stiksa, marketingový ředitel.

Zimní pneumatika BestDrive se může pyšnit opět vynikajícími technickými vlastnostmi, které přinášejí zákazníkovi následující výhody:

Výkon na sněhu

Pneumatika BestDrive WINTER vyniká krátkou brzdnou dráhou a dobrými záběrovými vlastnostmi, které zajišťují bezpečnou jízdu na zasněžených silnicích. Kvalitní výkon na sněhu je zajištěn jak optimalizovanou celkovou konstrukcí, tak dodatečnými „sněhovými kapsami“ v podélných drážkách. Tyto kapsy zajišťují zlepšený záběr „sníh-sníh“.

Další vlastností, která se podílí na výborných jízdních vlastnostech na sněhu jsou lamely v ramenních blocích. Ty zajišťují kvalitní přenos boční síly na zasněžených vozovkách.

Výkon na mokru

Pneumatika se vyznačuje vysokou odolností proti aquaplaningu. Široké podélné a boční drážky zajišťují rychlý odvod vody a sněhové „břečky“. Kombinace lamel ve střední a ramenní oblasti dezénu odvádí zbytek vrstvy a zajišťují kontakt mezi dezénem a vozovkou.

Jízdní komfort a hluk

Zákazníci ocení velmi nízkou hladinu hluku vnímanou v kabině, která vede k příjemné a pohodlné jízdě. Vlastností, která ovlivňuje hluk, jsou rozdílné šířky a hloubky lamel na obou ramenech.

Kromě vynikajících technických vlastností nabízí naše pneumatika konečnému zákazníkovi i další benefity v podobě BestDrive Garance a BestDrive Záruky spokojenosti. BestDrive Garance nabízí zákazníkům komplexní ochranu proti neopravitelnému poškození pneumatiky. BestDrive Záruka spokojenosti zase nabízí řešení vrácení peněz, pokud není zákazník s pneumatikami z jakéhokoli důvodu spokojen.

Vyvážené produktové vlastnosti a speciální garance činí z pneumatik BestDrive velmi lákavou variantu na bezpečnou a spolehlivou jízdu pro nadcházející zimu.

Datum zveřejnění

9.10.2019

Zdroj informací

ContiTrade Services s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1726 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál